| sushi16 a întrebat:

Am cateva intrebari pentru toti: Cui ii plac animele?, De ce?, Care anime va plac? si Daca va plac openigurile si endingurile...
Astept raspunsurile voastre

4 răspunsuri:
| LionelJosh a răspuns:

Mie imi plac foarte mult preferatele mele sunt Naruto Death Note si Full Metal Alchimisthappy astea trei in special au o coloana sonora superbatongue

| さいゆき a răspuns:

Imi plac anime'urile foarte mult.
Inca de cand am fost foarte mine (2 -3 ani cam asa) mi-au placut foarte mult.
Am vazut o multime de anime'uri si majoritatea mi-au placut foarte mult.
Unele din preferatele mele au fost si sunt: Kuroshitsuji, Pandora Hearts, Death Note, Demonbane, Majin Tantei Nougami Neuro, D.Gray-Man, Jigoku Shoujo, Spiral, Shaman King, Elfen Lied, La Portrait de Petite Cossette, Clannad, Code Geass, Genji Monogatari Sennenki, Neon Genesis Evangelion, Vampire Knight, Gravitation, Mirage of Blaze, Sekai-ichi Hatsukoi etc.
Cel mai mult mi'au placut opening'urile si ending'urile de la Death Note deoarece melodiile erau cantate de una din formatiile mele preferate si anume Nightmare (melodiile erau Alumina si the World).

| PetreConstanta a răspuns:

Rottweiler talie mare

| animeegirl16 a răspuns:

Da imi plac anime-urile, imi plac foarte mult : nana, naruto shippuden, durarara(nu stiu daca ai auzit de el da este un anime bun) si deadman wonderland big grin si la toate, openingurile si endingurile sunt minunate happy