Poi si eu m-am apucat de The Vampire Diaries cand aveam 12 ani Sincer, nu m-am speriat chiar deloc. Intr-adevar, episodul 1 din sezonul 1, mai ales inceputul e de groaza.Pe urma, totul se domoleste si o sa fie ceva romance. Funda?:O3
The Vampire Diaries, dupa parerea mea este cel mai genial serial.Are scene de groaza, doar este cu vampiri, dar e si romantic, drama.Chiar ar trebui sa-l incepi.
Bună!
Nu mi se pare prea de groază. Asta depinde şi de tine cât de sperioasă eşti. Mi-amintesc că doar episodul 9 din sezonul 1 m-a speriat, deci ai putea trece peste el, dar în rest mie mi se par ok.
Supernatural este cel mai bun serial la care m-am uitat. Are o poveste foarte interesanta si sunt si scene in care e posibil sa te sperii putin. tu alegi
Nu e de groaza aproape deloc sunt unele scene cu sange dar atat. e mai mult de dragoste si drama. eu am citit si cartile si am vazut serialul si e chiar reusit.
PS: eu am 13
Este un serial popular dar nu foarte bun, probabil la 12 ani o sa iti placa, iar daca este de groaza tu trebuie sa iti dai cu parearea daca te sperie sau nu uita-te la un episod doua si testeaza-l, daca nu iti va placea uite cateva alternative:
Prison Break
Game of Thrones
Arrow
Daca reusesti sa le intelegi o sa iti placa.
Va multumesc tuturor!
Osa ma apuc de el, cand o sa am timp! Si sarbatori fericite tuturor!