Iti recomand New girl Jess, cu Zooey Deschanel, este super amuzant..ma uit mereu cand vreau sa fiu binedispus
Nu, nu le-am văzut pe toate.
Grey's Anatomy, Private Practice, The mentalist, House M. D., Criminal Minds, NCIS, Supernatural, American Horror Story.
Iti recomand din toata inima Supernatural, Naruto (chiar daca e anime serialul este foarte bine realizat si foarte, foarte, FOARTE dragut :3), Secret Circle(nu l-am vazut, dar am auzit ca este foarte fain), South Parck(e bestial serialul, e desen animat, dar razi la el de dai in lacrimi, dar nu stiu daca il poti gasi cu subtitrare, eu l-am cautat dar nu l-am gasit, daca vreodata te hotarasti sa-l urmaresti si gasesti cu tot cu subtitrare, lasa-mi un mesaj ))) ) si Freinds(este foarte dragut, mai ales ca e comedie). Sper ca am fost de folos. Enjoy! ^^
NCIS, Grey's Anatomy, The secret circle, The Mentalist, Dr. House, Criminal Minds, Supernatural, Desperate Housewives etc... Funda?
Ceva in genul Pretty little liars este Desperate Housewives Eu momentam am terminat Hustle :X si am gasit ceva asemanator, Leverage
anonim_4396 întreabă:
PopStefania întreabă: