| Blair24 a întrebat:

Ce serial imi recomandati si mie? Ma uit ls Pretty little liars, gossip girl, 90210, glee si vampire diaries. As mai vrea sa ma mai uit la ceva. Dau funda puppy dog eyes

12 răspunsuri:
| ღvampireღ a răspuns:

The secret circle

| Nanami利 a răspuns:

Twilight.

| Emilian601 a răspuns:

Iti recomand New girl Jess, cu Zooey Deschanel, este super amuzant..ma uit mereu cand vreau sa fiu binedispuswinking

| Ronnie35 a răspuns:

The Secret Circle, Prison Breake, The Lying Game.winking

| IAmJustSmarterThanYou a răspuns:

Tu ai vazut toate aceste seriale? :o

| mariacris98 a răspuns (pentru IAmJustSmarterThanYou):

Nu, nu le-am văzut pe toate.

| DanyAlex a răspuns:

Diva Universal- Ofiteri incepatori. E marfa.

| Aida89 a răspuns:

Grey's Anatomy, Private Practice, The mentalist, House M. D., Criminal Minds, NCIS, Supernatural, American Horror Story.

| PBEPBE a răspuns:

Anatomia lui Gray's, Micutele Minicinoas, Mediu, NCIS, etc

| lexy29 a răspuns:

Iti recomand din toata inima Supernatural, Naruto (chiar daca e anime serialul este foarte bine realizat si foarte, foarte, FOARTE dragut :3), Secret Circle(nu l-am vazut, dar am auzit ca este foarte fain), South Parck(e bestial serialul, e desen animat, dar razi la el de dai in lacrimi, dar nu stiu daca il poti gasi cu subtitrare, eu l-am cautat dar nu l-am gasit, daca vreodata te hotarasti sa-l urmaresti si gasesti cu tot cu subtitrare, lasa-mi un mesaj laughing))) ) si Freinds(este foarte dragut, mai ales ca e comedie). Sper ca am fost de folos. Enjoy! ^^

| PinkPanther15 a răspuns:

NCIS, Grey's Anatomy, The secret circle, The Mentalist, Dr. House, Criminal Minds, Supernatural, Desperate Housewives etc... Funda?batting eyelashes

| GreyShawn a răspuns:

Ceva in genul Pretty little liars este Desperate Housewives thinking Eu momentam am terminat Hustle :X si am gasit ceva asemanator, Leverage big grin