| noisolpXekuNemertXe a întrebat:

Am și eu o întrebare legată de filmele și serialele din 2015 - prezent (în general). Cum se face că în perioada asta s-au produs adâtea remake-uri și relaunch-uri ale unor filme și seriale din anii '70, '80, '90 și începutul anilor 2000?
Adică așa era în toate perioadele sau întră marii producători de filme și seriale în pană de idei? Am văzut că se preiau conceptele unor filme, în special (unele nici măcar nu au avut nu știu ce succes) și se transformă în seriale. Exemple sunt multe: Frequency (2016), Time after Time (2017), Westworld (2016) - pe care sincer, îl consider o capodoperă; 12 Monkeys (2015) etc. și acum, din câte am înțeles, se încearcă un sequel al seriei Stargate, Stargate Origins (2018)...
La filme, e Kong: Skull Island, care are același concept ca filmul din 2005 și cel din anii '30, dar o acțiune diferită); Jumanji, care practic e un fel de "continuare" din câte am înțeles al filmului din '95 etc.
Care e părerea voastră? Ați observat și voi fenomenul? Și ce părere aveți de remake-uri în comparație cu originalele?

2 răspunsuri:
| noisolpXekuNemertXe explică:

Scuzați-mi greșelile; am scris în grabă fără să mai verific...
GREȘELI: atâtea*(în loc de adâtea)
intră* (în loc de întră)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

După filmele bune, în general, se face un remake cam la 30 de ani.

Întrebări similare