Salut eu iti recomand un anime foarte bine gandit, care a inceput acum mai bine de 4 ani, iar datorita succesului intalnit continua si in prezent. 1.Naruto si 2.Naruto Shippuden. Iale in ordine.
Am uitat sa iti dau linkul www.animekage.com > 1.Naruto si 2.Naruto Shippuden, care inca v-or mai continua mult timp.
Uite. Sunt otaku de 5 ani, nu crezi ca am vazut deja si revazut ambele serii Naruto de atatea ori? :/ In plus nu intebam de anime-uri. Ci lista pentru care vor urma acestea sa apara in 2014. In plus, creatorul lui Naruto, Masashi Kishimoto, este destul de batran. Nu stiu cat va mai continua seria. Sau daca Akippuden chiar va incepe. Daca el moare atunci Naruto moare. Cred ca deja are un final pregatit pe serie in caz de pericol sau ceva. Multumesc pentru ca ai raspuns oricum.
Hei! Din cate stiu anul acesta apare sezonul al doilea din fairy tail, pe 6 martie in Japonia iar in Romania câteva luni mai târziu.
Daca esti curios poti citi manga la animeuri, caută pe animekage.
Sper ca te-am ajutat.
Aim-urile duc la pierderea experientei... eu iti sugerez sa joci cinstit, sper ca te-am ajutat.
Despre ce vorbesti? Ce aim? CE? Eu am zis ANIME. Sunt otaku, fan anime :/