Adica filme din topul worst movie ever. Cauta pe imdb filme cu nota 2.5 gen lol si gata.
Ma intreb cat de prost/proasta trebuie' sa fii sa-i dai o replica, ca astaSI da filmele pe care le-ai enumerat sunt filme mediocre care au sub nota 4 pe imdb...SI filmele bune nu sunt cu sange obligatoriu.Arunca o privire la wall-e sau sherlock holmes (remake-ul din 2009) si ai sa te convingi
Doar prin comentul tau ai demonstrat ca sunt mai inteligent ca tine, si da chiar sunt. Cati ani ai? 13-14? Stiu ca am ghicit, nu ai cum sa ai mai mult pentru ca te-ai simtit deranjata de commentul meu legat de filmul tau preferat. Iar sincer daca iti plac porcariile astea, esti putin in urma, si e in dezavantajul tau. Astea sunt filme proaste in general.
Si poate daca vrei "sa te aventurezi in gusturile" mele, doamne ce pervers a sunat, uite la ce obisnuiesc eu sa ma uit.
Documentare in general.
seriale:
Fringe, Lost, supernatural, heroes, the middle, how i met your mother, the big bang theory, the war at home.
Artistice:
The bucket list,
Se7ven,
Seven pounds,
Father of invention,
Pay it forward,
Pursuit of happiness
Lista nu prea se termina da nu am timp sa enumar tot ce imi place.
Ps: Daca crezi ca oamenii inteligenti trebuie sa umble in boscheti, nu e de mirare incontro se indreapta tara asta.
Pss: Sincer, asa repede cataloghezi tu oamenii? Nu le place ce imi place mie sunt prosti? Atat de penal esti?
1. Nu ma uit pe imbd, pentru ca nu prea ma intereseaza ceea ce cred alti oameni, imi place sa-mi folosesc propriul creier. Si acum sigur o sa spui : "dar de ce ai mai pus intrebarea asta?"...
2. Alea nu sunt filmele mele preferate, doar ca in seara asta vin mai multe persoane la mine si vrem sa ne uitam la ceva mai... altfel
3. Zici ca esti inteligent? Pareai de 100 de ori mai inteligent daca ai fi tacut si nu ti-ai fi spus parerea despre "minunatele" de filme pe care le-am mentionat. Adica what the? Am cerut niste nume de filme nu comentarii mai mult sau mai putin inteligente...
4. Apropo de inteligent... "asa repede cataloghezi tu oamenii?" pun pariu pe ce vrea "inima" ta ca in mintea ta deja is un "ratat" fara gust in materie d efilme sau altele. Dar crede-ma, nu stii absolut nimic despre mine!
Si nici nu vreau sa aflu. Vrei prime impresii mai bune? Poarta-te inteligent, cu fler. Ca nu esti tu puta cu 2 ochi buricu pamantului. Ai atitudine de super-star, cauta-ti singur filmele. Parerea altora conteaza cand e majoritara. Daca altii zic ca e **** nu inseamna ca daca tu il mananci se transforma in bezea.
Depinde ce drame/comedii preferi.
Seriale? Filme? Daca seriale atunci ce gen? Drame asiatice? Koreene? Chineze?(cam din astea stiuPentru seriale gen drama poti incerca anumite bloguri cum ar fi al aniolei si sunt mai multe, nu numai bloguri ci si site-uri.
ºPishcotº întreabă:
Anonim6041 întreabă: