anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU ce animeuri imi recomandati dar nu gen romance. Apropo imi recomandati sa ma uit la One piece, Hunter x hunter?

Răspuns Câştigător
| LenaleMinato a răspuns:

Kuroshitsuji
Gintama
Bleach
Fate stay night/Fate zero
Sword art Online
Death Note
Slayers
Detective conana
Fullmetal alchemist
Yu Yu Hakusho(mai vechi)
D.Gray-Man
Trinity Blood

9 răspunsuri:
| misty87 a răspuns:

Incearca Inuyasha. Mie una mi-a placut foarte mult, are de toate comedie, actiune, dragoste. Sper ca te-am ajutat

| anonim_4396 explică (pentru misty87):

Am incercat dar nu l-am gasit sad

| fuzzer a răspuns:

Naruto.
Bleach
Bartender.

| ryuu a răspuns:

Salut.
Daca ai rabdare, ar trebui sa urmaresti One Piece (fiind destul de lung).
Hunter x Hunter nu l-am urmarit.
Alte anime-uri:
- Bartender
- Yomigaeru Sora: Rescue Wings
- Tokyo Magnitude 8.0
- Mouretsu Pirates

Vizionare placuta!

| MalleusMaleficarum a răspuns:

One Piece nu e genul meu, însă e foarte popular, poate ţie ţi-ar plăcea, zic să-l încerci.
La Hunter x Hunter m-am uitat, e un anime foarte bun, ţi-l recomand. Are şi o versiune mai nouă, dacă te deranjează cel vechi.

| presus a răspuns:

Eu iti recomand 'Naruto Shippuden'... este un anime destul de bun. In schimb One Piece imi place la fel de mult ca si Naruto. Dar 'Hunter x Hunter' nu-i cine stie ce. Sper ca te-am ajutat, funda?

| anonim_4396 explică (pentru presus):

Nu cred ca exista persoana care sa nu vizioneze Naruto.

| ryuu a răspuns (pentru anonim_4396):

Te contrazic. Exista persoane care nu au urmarit anime-ul, ori au urmarit doar cateva episoade si nu le-au placut. Bineinteles eu nu sunt inclus in cele doua exemple.hee hee

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru ryuu):

Sau persoane care s-au uitat şi la Naruto şi la Naruto Shippuden pe vremea când tu nici nu ştiai ce-s alea anime-uri, dar care l-au abandonat din cauză că a devenit comercial, plin de fillere, cu prea mulţi fani inepţi care nici măcar nu şi-au scos buletinul, and overall, un mare căcat.
Ai uitat de ăştia.