| Andruskaaa a întrebat:

Ce seriale bune de vizionat îmi recomandați [dacă ați putea face un top și să explicați despre ce e vorba în câteva rânduri ar fi perfect!]. Până acum am văzut: The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Gossip Girl, Lost, Eureka și am început Dexter. Funda o primește cel care respectă în totalitate cererile și are și cele mai bune/potrivite recomandări.

Răspuns Câştigător
| InVisible99 a răspuns:

1. Dexter
2. Supernatural - este povestea lui Sam si a lui Dean Winchester, doi frati uniti de acelasi destin: ei calatoresc prin tara cu misiunea de a gasi si a ucide cele mai infricosatoare creaturi ale intunericului, de care oamenii au auzit doar din legende si superstitii, iar pe parcurs se ajunge la o lupta intre ingeri, demoni, etc - E GENIAL
3. Bones - e super laughing - e vb despre un antropolog(femeie) care impreuna cu un agent FBI descopera cauzele care au dus la decesul diferitelor persoane insa doar dupa studiul oaselor cadavrelor si e si FOARTE COMIC laughing
4. True Blood - eu ii consider pe ei initiatorii serialelor cu vampiri happy - e un serial cu vampiri, zane, metamorfi, vrajitori, varcolaci, are 5 sezoane insa in fiecare sezon e prezentata cate o poveste la care sunt "supusi" acestia.
5. Prison Break - Michael isi face un tatuaj cu harta inchisorii unde e inchis fratele lui si condamnat la moarte pentru ceva ce nu a facut, tipul e un geniu, iar acolo isi gaseste si dragostea vietii lui plus alti "prieteni" cu care evadeaza din inchisoare(in sezonul 1), iar in celelalte sezoane se poarta o fuga continua de autoritati si un diabolic puternic in stat care ii cauta.

6. White Collar - un hot super destept alege in schimbul inchisorii sa ajute un agent FBI sa prinda alti escroci, insa tipul are o bratara la glezna cu ajutorul caruia e urmarit, dar nu il impiedica sa faca si alte prostii tongue + ca e comic happy.
7. The Mentalist - Patrick a ajutat sa elucideze un nr foarte mare de cazuri pentru CBI(descopera lucruri pana la cele mai mici detalii), astfel incercand sa afle si de criminalul care i-a omorat sotia si copilul - si e ca un joc intre el si acela(un joc al mintii).
8. Lie to me - detecteaza inselaciunile si minciunile oamenilor analizand limbajul corpului si microexpresiile.
9. Kyle XY - Kyle e un baiat ce se trezeste parasit intr-o padure, insa nu-si aminteste nimic de el si este ajutat de familia care il adopta.El ajunge sa faca chestii geniale, avand un IQ de 300 si pe parcurs afla ca el a fost intentionat creat cu o asa minte, insa acei creatori l-au considerat esuat si l-au abandonat (nu e robot, e om).
10. The Lying Game - e ceva gen Pretty Little Liars, doar ca aici sunt doua surori gemene care au fost abandonate si una ajunge la orfelinat si cealalta intr-o familie bogata si cele doua fac schimb de locuri pentru ca cea bogata sa plece in cautarea mamei lor si astfel ajung sa fie amenintate de un anonim.

Cauta mai multe pe net!

10 răspunsuri:
| darko13 a răspuns:

Eu am un top:
1.Dexter-tocmai l-ai inceput, deci n-am ce sa-ti explic.Crede-ma ca merita.
2.Prison break-este vorba despre un tip care intra intentionat in inchisoare pentru a isi ajuta sa evadeze fratele condamnat la moarte.Are tatuata pe el harta inchisorii.Primele 2 sezoane sunt extraordinare. Dupa primul episod devii dependent.
3. LOST-Un avion se prabuseste pe o insula. Exista in jur de 50 de supravietuitori.Nimic nu e ceea ce pare. Misterul e la el acasa. Excelent realizat, un serial care te va tine cu sufletul la gura.
4.True Blood-Un serial cu vampiri care mie mi-a placut.

| storyside a răspuns:

Pai,daca ti-a placut The Vampire Diares poti sa incerci TeenWolf; Insa poti sa mai incerci si Californication sau skinsbig grin(sper sa iti fie de ajutor)

| adamika99 a răspuns:

The secret cirle, CSI Miami.

| Devyd a răspuns:

Criminal Minds, C.S.I, Spartacus: Gods of the Arena
(2011),Prison Break..cam atat imi vine in minte.

| alexH a răspuns:

1. Californication
Hank Moody, scriitor ratat, parasit de femeie si copil, isi petrece toata viata cucerind femei, fumand marijuana si ascultand rock clasic. In ciuda faptului ca e un cuceritor, poate avea orice femeie, realizeaza ca nu poate trai fara Karen si fara copil, asa ca incepe cursa de a o readuce inapoi in viata lui, chiar daca ea este la un pas de casatorie. Are 5 sezoane pana acum, o combinatie excelenta de umor si drama.
2. Supernatural.
S-a zis despre el.
3. Game of throns.
Prison Break.
S-a zis si despre el.

E un top 3 personal. happy

| ALEX2402 a răspuns:

Eu îți voi spune de un serial numai care sunt convins că îți va plăcea și anume Chuck. Este poveste unui tânăr care primeste într-o seară un e-mail care conține una din cele mai puternice arme din lume( adică după ce vede mailul primeste puteri și cunoștințe despre tot ce există) C.I.A și N.S.A. Află că a primit-o și trimit o spioană să îl urmărească îndeaproape, iar după un timp o să se îndrăgostească unul de altul + multe alte întâmplări distractive și de acțiune.
Eu îți recomand acest serial și sunt sigur că îți va plăcea. Măcar uită-te la primele 2-3 episoade big grin

| Aly_6441 a răspuns:

1.One tree hill [ un serial care merita vazut episod cu episod. Niste personaje cu o personalitate controversata in jurul carora roiau probleme relationale de familie, sau de iubire sau doar de prietenie, care aveau rolul sa ii faca pe ei insisi sa se descopere cat mai mult, niste suflete care pana la finalul episodului reuseau intotdeauna sa vada luminita de la capatul tunelului si sa se indrepte in continuare pe calea cea buna
cu fiecare nou episod, am invatat cate ceva de la niste tineri inteligenti, frumosi si si altruisti
2. Supernatural [ Daca iti flac sf-urile atunci iti recomand serialul asta, are tot ce trebuie, suspans, actiune, amuzament, mister, toate impreuna duc la un serial exceptional happy ]

| Tibi_Florea_Iulian_1990 a răspuns:

Eu recomand ncis; ncis los angeles lie to me the mentalist fringe

| albertodaniel a răspuns:

Dupa parerea mea cel mai bun serial este CASTLE. In serialul asta este vorba despre un autor pe numele lui Richard Castle care are o gramada de best-seluri si dupa ce isi lanseaza o carte in ce isi omoara personajul principal este anchetat de detectiv Kate Becket in leagatura cu o crima care seamana cu una din catile sale. Dupa aceea se ofera sa o ajute in rezolvarea cazului, iar dupa ce cazul este rezolvat Castle decide sa isi creioneze urmatorul personaj dupa caracterul lui Kate si de aici o asista si ajuta la multe cazuri, iar contrazicerile dintre cei 2 sunt foarte suculente. Deci urmareste-l

| Manailescu_Florin_1989 a răspuns:

Daca ti-a placut the vampire diaries atunci iti recomand
1. the originals
este spin-off-ul serialului The Vampire Diaries. În acest nou serial produs tot de CW se urmărește viața primilor vampiri din istorie, personajul principal este hibridul Klaus care, întorcându-se în orașul pe care l-a construit, dorește să dețină din nou controlul asupra orașului de care avusăse grijă (în absența sa) Marcel, un vampir transfornat de către Klaus. Serialul este cu atât mai interesant având în vedere că hibridul Klaus așteaptă un copil cu o fată vărcolac (Hayley, viitori părinți nu au niciun sentiment unul pentru celălalt), dar ce se va întâmpla când Elijar (fratele original) se va îndrăgostii de Hayley? Dar când Rebecka (sora fraților) va complota impotriva lui Klaus? Dar când vrăjitoarele vor dori să preia comanda orașului? Și întrebarea care îi macină pe toți cei care au urmărit și The Vampire Diaries (unde a fost prezentată prima dată povestea) se va întoarce în serial Kol (cel mai mic dintre frați dar și singurul la fel de nemilos ca fratele său Klaus)?

2.Beauty and the best-Catherine Chandler este detectivă la omucideri, o femeie inteligentă şi pragmatică, care a trecut printr-o tragedie când era adolescentă. Ea a fost martoră la moartea mamei sale, asasinată de doi oameni înarmaţi. Când era să fie ucisă, ea fost salvată de cineva sau ceva. Deşi nimeni nu a crezut-o, ştie că nu un animal a pus atunci pe fugă asasinii: era ceva straniu şi îngrozitor - dar era un om.