| muahhaddicted a întrebat:

Hei, TPU! Cu ocazia unui proiect la scoala, am facut un blog cu a mea colega despre cartile scrise de Sara Shepard, si anume Pretty Little Liars si The Lying Game si, inclusiv, serialele cartilor. A doua este seria despre care ma ocup, asa ca vreau sa va intreb: Ati citit cartile The Lying Game sau ati vazut serialul? Cum vi se pare?
* funda pentru raspunsurile complete
* raspunsurile care vor primi funda vor aparea si pe blog: http://sara-shepard.blogspot.com/

Răspuns Câştigător
| mariacris98 a răspuns:

Da, am vazut serialul si am citit si putin din carte. Este vorba despre 2 surori gemene care s-au regasit si urmeaza sa se intalneasca. Sutton, care este o fata moderna si bogata, putin cam escroaca, ii spune surorii ei, Emma sa ii ia locul cat timp ea pleaca sa o caute pe mama lor. Emma ajunge la Sutton acasa si toata lumea este uimita de schimbarea de comportament pe care o are. Ea se indragosteste de prietenul lui Sutton, iar acesta se indragosteste de ea. Ajung sa fie impreuna, Sutton descopera ca mama lor este intr-un ospiciu, ascunsa de tatal unei prietene de-a lui Sutton si de tatal lui Sutton, care sunt cumva implicati in despartirea gemenelor. Sutton o acuza pe Emma ca i-a furat viata si vrea sa o demaste la petrecerea de ziua ei, dar are un accident de masina si dispare. Emma primeste un cadou in care este o bucata din rochia lui Sutton insotita de un bilet care ii spunea sa continuie aceasta viata altfel ea va fi urmatoarea. O sa apara si colega tatalui lui Sutton, Annie, care cred ca are ceva ciudat de ascuns. Asta este din serial, iar din carte nu pot sa iti spun prea multe lucruri pentru ca sunt de abia la inceput. Astept continuarea serialului.

0 răspunsuri: