| Abbyii a întrebat:

Cum credeti ca'si vor mai reveni Tudor si Narcisa de aceasta data?

Răspuns Câştigător
| DenisIonut01 a răspuns:

Pai sunt in continua balanta big grin cred ca isi vor reveni deoarece sunt actori principali! ma rog au fost... dar de fapt poate vor fi alti daca vor fi alti atunci e naspa imi placea de narcisa si de emanuela cu emil si dannna:X whistling si caty si mamaia si stefan si ileana si andrei si anastasia si eliza si lista poate continua...laughing

3 răspunsuri:
| CARMENCITA a răspuns:

Sincer nu stiu.Probabil isi vor reveni, dar am citit pe net ca din toamna se va pune accent pe personajele secundare.In mod normal Narcisa nu ar fi gustat din sampanie deoarece femeile gravide nu au voie alcool. Poate nu a baut.Ori nu au baut ori ii salveaza cineva ori a baut doar Tudor desi dormeau amandoi. Poate a gresit sticla si era un somnifer.Eu zic ca Narcisa nu a baut.

| CARMENCITA a răspuns:

Sincer nu stiu.Probabil isi vor reveni, dar am citit pe net ca din toamna se va pune accent pe personajele secundare.In mod normal Narcisa nu ar fi gustat din sampanie deoarece femeile gravide nu au voie alcool. Poate nu a baut.Ori nu au baut ori ii salveaza cineva ori a baut doar Tudor desi dormeau amandoi. Poate a gresit sticla si era un somnifer.Eu zic ca Narcisa nu a baut sau doar a gustat.Foarte aiurea ca Tudor i-a dat sampanie.

| blackporcelain a răspuns:

Filmul nu mai are farmec fara ei, sigur ii gaseste cineva si ii salveaza