| Vivi_Maria_1955 a întrebat:

Hei TPU.Cum vi s-a parut filmul "Fifty shades of Grey"? Ce nota i-ati da?

11 răspunsuri:
| վፀiፀፀ a răspuns:

Daca dam argumente fara sa comparam filmul cu carte, fiindca nu prea seamana, decat replica lui Christian Grey e originala( I don`t make love! I fu..ck! Hard!)
Mie una mi-a placut filmul, a fost destul de bun insa nu mi-a placut deloc faptul ca cei doi actori principali au fost neepilati laughing Mi se pare pare ceva, nu scarbos, deota ca sunt neingrijiti, in fine. Per total filmul a fost unul destul de bun iar linia melodica e geniala!

| վፀiፀፀ a răspuns (pentru վፀiፀፀ):

Am uitat de nota! Ii dau nota 9.8

| deea1155 a răspuns:

Dezamagire totala, actori slabuti pentru asa personaje. Si in plus au schimbat mult fata de carte... nota 5

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu l am vazut si nici nu am de gand, dar din povestiri ale celor care l au vazut, din trailer si din poveste in sine mi se pare un film slab, cu o poveste slaba.

Cum zicea cineva pe facebook pe undeva daca Domnul Grey era un sarantoc atunci filmul prezenta doar povestea unui pervers violator

| OnuOnulică a răspuns:

Cartea nu am citit-o...deci nu pot sa dau o nota insa filmul e destul de ok...nota 7-8.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Nu l-am văzit, din cate am auzit nu este chiar așa bun.

| EmanuelEmy7 a răspuns:

Nota 7.50 pentru scenariu, chiar daca nu l-am vazut!

| hypentakill a răspuns:

Porcarie de film si carte.

| Aretha a răspuns:

Cartea de 9.80
si filmul de 8 (lipseste pasiunea ce e in carte) happy

| claudia511 a răspuns:

Cartea 8. Filmul 5.

| Preda_Mariana_1972 a răspuns:

Din punctul meu de vedere este o porcarie :un tanar multimiliardar cu grave probleme din copilarie de care se indragosteste o tipa virgina, el un masochist nu merita e pierdere de timp.

Întrebări similare