| alliyx00 a întrebat:

Dati-mi, va rog, niste idei de filme romantice. Ori ceva titluri de melodii mai noi. dau funda xD love struck

Răspuns Câştigător
| Maddu a răspuns:

Idila de noembrie... E bealea filmullove struck... e romantic si in acelasi timp dramatic te lasa cu gura cascatabig grin(scuze expresia)

4 răspunsuri:
| Bitsuu a răspuns:

Bun pai nu stiu cu ce sa incep pentru ca stiu multe filme faine romantice:
-P.S : i love you [un film foarte romantic dar si trist puppy dog eyes]
-Cruel intention [o poveste foarte intersanta, genul tipic un baiat vrea sa para cuceritor si etc dar pana la urma se indragosteste de o fata si la final am plans sad]
- Remember me [un film foarte romantic si care merita 100 % vazut la care iti garanetz ca o sa plangi]
-The last song [ de obicei nu-mi palce myley cirus dar in filmul asta e foarte simpatica ]
-The proposal [deaja cand auzi sandra bullock te gandesti ca o s afie bun filmul ...si asa si este ]
-Keith [ cu frumosul Jesse McCartney care joaca rolulu unui adolescent care s eindragosteste de fta populara si se leaga o idila intre ei ]
-27 dresses [ o poveste frumoasa, actori simpatici, merita vazut ]
-Serendipity [ un film despre destin]
sper ca te-am ajutat :*

| BlueDevil89 a răspuns:

40 days and 40 nights... e super frumos. Iti las linkul care contine si subtitrarea: http://www.fileserve.com/list/rEdCGjN

| BlueDevil89 a răspuns:

Http://www.fileserve.com/list/hnfB4GN
este un film frumos. enjoy! :*

| lollydelia a răspuns:

Stiu eu, stiu eu, stiu eu!
film super tare: the proposal, cu sandra bullock si ryan adams (mamma mia ce chimie intre astia doi) si pot sa spun ca am ras in continuu! XD
Cat despre melodii noi, nu stiu...am facut si eu o asemenea "revolutie" cu winamp-ul meu, si am gasit raspunsul in melodiile rock trecute, din anii `70, `80, o descoperire super frumoasa! vei ramane surprinsa, daca stii cum sa cauti happy
Sper ca raspunsul meu iti este de foloshappy