| NomGol a întrebat:

De ceva timp am citit o manga b. o. d. y si cum nu mai are capitole traduse in engleza vreau sa le traduc eu dar nu sa le pun pe internet sau ceva. Vreau sa caut textul capitolelor scris in chineza, japoneza dar nu acela pus in manga ci scris separat ca sa-l pot copia si lipi la translator si sa-l traduc ca sa pot citi.Stiti un astfel de site? Va rog mult ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| AnimeChu a răspuns:

Deeci... M-am in format, am căutat... Şi se pare că peste tot au apărut doar 28 de capitole, este încă on going şi capitolele apar neregulat.
O alta manga, scrisă de aceeaşi autoare este: As The Death God Dictates, dacă vrei să citeşti. Sunt 8 capitole şi este completă.
http://www.onemanga.com/As_the_Death_God_Dictates/ *capitolele sunt în josul paginii*

9 răspunsuri:
| AnimeChu a răspuns:

Nu ştiu de ce nu le-ai găsit. Uite-le aici. Simplu text nu o să găseşti pe nicăieri. Dar din câte ştiu eu, manga nu este terminată.

| NomGol explică (pentru AnimeChu):

Eu le-am gasit in engleza numai pana la capitolul28 si restul nu mai sunt in engleza.

| AnimeChu a răspuns (pentru NomGol):

Da, ştiu -.- Din păcate doar atâtea au apărut, şi mie îmi pare rău căci este o manga care îmi place... Dar se pare că va trebui să aşteptăm... Manga în japoneză nu ştiu de unde ai putea să o găseşti. Oricum, sper să găsească cineva să te ajute. Mai caut şi dacă găsesc, revin cu un link.

Mersi mult:X Din pacate nu cred ca se va mai face pentru ca deja de 2 ani tot asteptam.

Din păcate multe manga au fost lăsate baltă de mangaka. De exemplu Nana. Anime-ul l-au lăsat în pom şi manga e oprită căci autoarea e bolnavă. So NOT fair T_T

Mersi o s-o citesc:*

| Miauti a răspuns (pentru AnimeChu):

Ciudat. M am uitat si vad ca s-a terminat manga de mult 2004 – 2008 si are
15 volume cu 60 de capitole. Problema ar fi nu fanscanerii nu au tradus pana la capat, ramand pana la capitolul 28-30.

Desigur poti cauta in japoneza toata manga...

| AnimeChu a răspuns (pentru Miauti):

Da, ştiu. E în japoneză, dar să fim serioşi! Nici măcar japonezii nu ştiu toate caracterele din limba lor şi se presupune că le ştim noi?
Traduse nu sunt decât puţine, abia jumătate...

| Miauti a răspuns (pentru AnimeChu):

Sincer sa fiu am citit 2 capitole in japoneza fara sa inteleg cine stie ce, DAR se subintelegea ideea.

Deeci... M-am in format, am căutat... Şi se pare că peste tot au apărut doar 28 de capitole, este încă on going şi capitolele apar neregulat.
O alta manga, scrisă de aceeaşi autoare este: As The Death God Dictates, dacă vrei să citeşti. Sunt 8 capitole şi este completă.
http://www.onemanga.com/As_the_Death_God_Dictates/ *capitolele sunt în josul paginii*