| dana_9056 a întrebat:

eu sunt cam fricoasa... Si multi prieteni mi-au recomandat sa ma uit la filmul Scary Movie... Este de groaza rau. Pentru cei care l-au vazut! In 1 la inceput mi- s-a parut deja de groaza dar nu stiu deci e de groaza sau nu?

Răspuns Câştigător
| IoanaKincaid a răspuns:

Sincer, mie mi se pare o comedie:))
Ce ti se pare de groaza ca vine unu deghizat cu o masca ieftina pe fata sau ca o alearga paia o asa zisa mumie?
Daca iti este frica nu te uita si cauta un alt film.De exemplu o comedie sau ceva cu adolescenti.
Filmele mele preferate cu adolescenti sunt: Not another teen movie, Easy A, Greta.Te mai poti uita la Beastly. Este nou, un fel de frumoasa si bestia modernizat. Baiatul nu este deloc infricosator deci fara teama si e foarte tare! Eu am citit cartea, mi-am dat si filmul jos. Uite si trailerul, daca vrei sa te uiti:
http://www.youtube.com/watch?v=Neo6W1f7hyY

9 răspunsuri:
| LifeFail a răspuns:

E comedie.

| Nymphetamine a răspuns:

E comedie toata ziua! laughing

| Pufulethee a răspuns:

Eo l-am vazut. Si da. este de graoza pentru mine. si eu st un pic fricoasa. dar unul dintre prietenii mei l-a vazut si nu i s-a parut asa de infricosator. a zis ca nu-i cine stie ce`. depinde.de cat de fricoasa sau indrazneata e persona.`

| MrSmith a răspuns:

Nu e de groaza, doar cateva faze... E comedie adevarata. happy Merita vazut.

| SquirtleBaby a răspuns:

Nu e comedie

| FesCuDungi a răspuns:

Scary Movie este un film ce face parte din categoria comedie de groaza! nu e asa de groaza cum ti-au zis prietenii tai! daca chiar vrei un film de groaza, uita-te la mirrors! smug

| Criiistiiiiina a răspuns:

Nu e de groaza laughing). e o comedie facuta dupa filmele de groaza.sunt funny rau toate partile happy.:*

| SirChristopher a răspuns:

Nu este asa de groaza big grin este foarte putin de groasa si ceva comedie ca sa zic asa big grin

| vladeisan a răspuns:

Eu sunt de acor cu sircristopher.mai mulet comedie, sie mie mi se parea de groaza si inca mi se mai [pare dar de fapt stiu cai comedie