Sincer, mie mi se pare o comedie:))
Ce ti se pare de groaza ca vine unu deghizat cu o masca ieftina pe fata sau ca o alearga paia o asa zisa mumie?
Daca iti este frica nu te uita si cauta un alt film.De exemplu o comedie sau ceva cu adolescenti.
Filmele mele preferate cu adolescenti sunt: Not another teen movie, Easy A, Greta.Te mai poti uita la Beastly. Este nou, un fel de frumoasa si bestia modernizat. Baiatul nu este deloc infricosator deci fara teama si e foarte tare! Eu am citit cartea, mi-am dat si filmul jos. Uite si trailerul, daca vrei sa te uiti:
http://www.youtube.com/watch?v=Neo6W1f7hyY
Eo l-am vazut. Si da. este de graoza pentru mine. si eu st un pic fricoasa. dar unul dintre prietenii mei l-a vazut si nu i s-a parut asa de infricosator. a zis ca nu-i cine stie ce`. depinde.de cat de fricoasa sau indrazneata e persona.`
Scary Movie este un film ce face parte din categoria comedie de groaza! nu e asa de groaza cum ti-au zis prietenii tai! daca chiar vrei un film de groaza, uita-te la mirrors!
Nu e de groaza ). e o comedie facuta dupa filmele de groaza.sunt funny rau toate partile .:*
Nu este asa de groaza este foarte putin de groasa si ceva comedie ca sa zic asa
Eu sunt de acor cu sircristopher.mai mulet comedie, sie mie mi se parea de groaza si inca mi se mai [pare dar de fapt stiu cai comedie
petru_4623 întreabă: