Care mi-au placut mie:cele precizate de tine+
You're beautiful (e supeerrb)
Flower boy ramyun shop
Personal taste
Perfect girl evolution(e super dar e japonez, dar il gasesti in romana)
Dream high(1, 2)
City Hunter(si asta merita, te asigur)
Secret Garden
My Girlfriend Is A Gumiho
Temptation Of An Angel
Lie to me
Coffee House
Love Rain
The Princess Man
Take Care Of The Young Lady
Me Too, Flower!
Shut Up Flower Boy Band
God of Study
Pe cele mai multe le-am vazut asa ca ti le recomand cu toata inima
Funda?
You're beautiful:o fata trebuie sa se prefaca ca e fratele sau geaman pentru a accepta un contract cu cea mai grozava trupa din Coreea.Si se infiripa si ceva intre ea si liderul trupei, care la inceput e foarte rau si rece cu ea, dar e so cutee :3
Flower boy ramyun shop:o profesoara si unul dintre elevii ei, care e unil dintre cei mai bogati tipi.In fine, e foarte amuzant tipul si foarte indraznet
Perfect girl evolution:4 baieti trebuie sa o faca pe fiica proprietarei la care stau in gazda o domnisoara pentru a nu mai plati chiria, lucru aparent imposibil pentru ca ei ii plac filmele horror, craniile etc. Si pana la urma ea si unul dintre baieti se indragostesc.Superb ^^
City Hunter:el inceara sa razbune moartea tatalui sau, o intalneste pe ea, blablabla, apare si un triunghi amoros, desi lui i se interzice asta.Dar e exceptional serialul.Si romantic.
Lie to me:ea e functionar public,el e proprietarul celui mai mare lant hotelier, si printr-o intamplare ea spune ca e sotul ei, pana la urma se vor preface ca sunt sot si sotie, ajungand sa se indragosteasca, desi el la inceput nu o suporta.
Secret Garden:cei 2 se ratacesc prin munti, si gusta dintr-o ciocolata data de o batrana, atunci li se schimba corpurile.Foarte amuzant.
Personal taste:ea e fiica unui important arhitect, iar el, incercand sa afle mai multe informatii ca sa-si consolideze firma de arhitectura, ajunge sa locuiasca in aceeasi casa cu ea.Dar...printr-o intamplare, ea crede ca el e gay..De aici intreaba poveste
Me Too, Flower! :e vorba de un ofiter de politie (ea) care se indragosteste de un multimilionar.
Shut Up Flower Boy Band :e foarte interesant, despre rivalitate intre trupe, dragoste si alte alea.
Doar pe acestea le stiu, de celelalte am auzit si stiu ca sunt frumoase. Vizionare placuta! :*