| MrsAllAmerican a întrebat:

Imi ziceti va rog niste seriale in spaniola. Dar nu drame nasoale gen alea de pe acasa. Vreau ceva de dragoste, dar nu prea multa drama de genul un episod impreuna, unul certati.
Si stiti niste filme gen Tres Metros Sobre el cielo? Al treilea film va aparea?

5 răspunsuri:
| TheWomanCat a răspuns:

"Florella,spune da!"
E drama, depinde cat crezi de multa, e dragoste si apar des certuri dar tot la fel de multe impacari(pe durate mai lungi)

| DarkVampiress a răspuns:

Uita-te la Aguila Roja, e super!

| ONE123456789 a răspuns:

Buna! El Barco e bestial. Mai poti incerca si Gran Hotel. Filme gen 3msc: A walk to remember, The Notebook, Love Story, Dear John, Keith, Keits, The last song, The Vow, If only, One day, Sweet november, P.S. I love you, Remember me. Toate sunt drama-drogoste cu finaluri neasteptate. Chiar merita vizionate. Nu cred ca va mai aparea o a 3 a parte pentru ca Maria Valverde (Babi) si Mario Casas (Hache) s-au despartit in realitate de ceva timp. Eu inca sper pentru ca am adorat primele 2 parti. Speranta moare ultima! Sper ca ti-am fost de ajutor. Vizionare placuta si bafta!

| Madalina_Georgiana_1998 a răspuns (pentru TheWomanCat):

Este "Fiorella" si in spaniola pentru a fi gasit mai usor se numeste "Muchacha italiana viene a casarse"

| Madalina_Georgiana_1998 a răspuns:

Rebelde, Clase 406, Miss XV, Atrevete a soñar, Consentidos, Hijas de la Luna, patit-o Feo, Casi Angeles (1, 2,3, 4) Aliados, Florincienta, Nini, Soy Luna, Violatta, Señales del fin del mundo, Rincon de Luz, Chiquititas, Hight way rodando la aventura, Rebelde way, Super torpe, Ani, la nina de la muchila azul