| LionelJosh a întrebat:

Hei TPUwinking
Intrebare doar pentru cei care se uita la Naruto Shippudenwinking
care este Top5 personaje favorite? care se aseamana cel mai mult cu al meu primeste fundita ceilalti voturitonguebig grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa fie un top 10... :))
1. Gaara - a fost primul meu personaj preferat de cand am inceput sa ma uit la Naruto. Cred ca si-a facut aparitia pe la ep 20, pana acolo nu imi placea de nimeni. Cand l-am vazut pe el...clar! Dupa ce i-am vazut si puterile si povestea impresionanta am stiut ca nu m-am inselat cand l-am ales pe el ca preferat :))
2. Orochimaru - Cand a aparut si el in anime mi-a placut foarte mult. Ochii aia m-au ucis ( http://farm4.static.flickr.com/3288/2820632001_8f8b3f00b2.jpg ). Sa nu mai vorbim ca mie imi plac dintr-un motiv necunoscut serpii si culoarea mov, chestii care il defineau pe el. Rautatea si scopul lui in viata banuiesc ca mi s-au parut interesante...
3. Naruto Uzumaki - Ei bine, el a inceput sa imi placa destul de tarziu. Desi si la inceput il preferam inaintea lui Sasuke la orice ora, cand s-a facut mai puternic am inceput sa il observ cu adevarat. In Shippuden mi-am dat seama ca imi place mult de el si sper sa devina Hokage la sfarsit. Uite o scena care m-a impresionat si nu mi-o scot din cap:
http://www.youtube.com/watch?v=Uq7sAp2JTIs&feature=related
4. Pein - imi place mult de el pentru puterea lui speciala (Rinnegan), fiind cea mai puternica dintre toate. Mi-a placut mult si povestea si scopul lui.
5. Hidan - era foarte distractiv si injura mult. Mi-a placut puterea lui si imi pare rau ca a murit
6. Shikamaru Nara - cel mai inteligent, calm si lenes. Probabil el se aproprie cel mai mult de un personaj relal si imi place mult de el pentru ca pot sa il asociez cu multa lume cunoscuta
7. Ino Yamanaka - imi place ca e frumoasa si puterea ei mi se pare una din cele mai faine din serial
8. Neji Hyuga - normal imi place Byakugan si personalitatea lui
9. Madara - cel mai puternic personaj din serial, cum sa nu imi palca :))
10. Hinata Hyuga - Si ea e ok, da tot ce e mai bun din ea si sper ca pana la urma sa ramana cu Naruto.

7 răspunsuri:
| BeLyNdA a răspuns:

1.Haruno Sakura
2.Uzumaki Naruto
3. Uchica Sasuke
4. Kakashi
5. Tsunade

| xXxSimonikaxXx a răspuns:

Orochimaru, akatzuki, danzo, iruka, si konohamaru sper ca iti place macar unu si in caz ca nu stii pe cineva uitate aici http://ro.wikipedia.org/wiki/Lista_personajelor_din_Naruto

| Eooo a răspuns:

Top 5
1.naruto...lol ii personaju principal
2.sasuke...ii cel mai frumi
3.sakura...
4.gaara...
5.inno

| IWillNotBeFalseInWhoIAmAsLongAsBreathe a răspuns:

1. naruto
2. gaara
3. kakashi
4. shikamaru
5. jiraia

| Nirdoc a răspuns:

1.Naruto
2.Sasuke
3.Sakura
4.Kakashi
5.Sai

| LittleMissCupcake a răspuns:

TOP 5:
1)Sakura
2)Sasuke
3)Naruto
4)Tsunade
5)Sai

| imiplacesaajut a răspuns:

1.Shikamaru-imi place fiindca e calm si foarte destept.Mereu are o strategie, mereu gseste o solutie, si nu ia nimic in serios.Personaul asta mi-a amintit foarte mult de yoh din shaman king acelasi comportament(puncte de suspensie)cred ca de asta mi-a placut

2. kakashi-m-a impresionat povestea din shippuden povestea din tecut nu stiu ce episod erathinking oricum il intereseaza prietenii lui si tine la ei de asta imi place si e...ff misterios cred ca si de asta imi place si mi-a placut expresia aia cu,, cei care nu asculta regurile sunt niste gunoaie dar cei care is abandoneaza prietenii sunt niste gunoaie si mai mari,,

3. orokimaru(sau orochimaru)nu stiu sigur cum se scrie-tot timpu trebuie s aimi8 paca amcar un personaj negativ...straight facenu stiu dc imi place tipu` asta da imi place

4.Naruto-naruto imi place fiindca nu renunta la visurile lui.Chiar daca toti la`u privit ca pe un caine el de fapt era un erou era cel care a asalvat satul daca nu era el cine stie ce sar fi intamplat cu satu` alalaughingP

5.Iruka-TIpu` asta... Tipu asta ma surprins rau de tot(puncte de suspensielaughing)a fost sigurul care a vazut cine e naruto de fapt si asta fiindca a crescut la fel ca el chiar si naruto zicea,, Cand sunt cu iruka ma gandesc daca asa e sa ai un tata...,,