| alexutzaioana a întrebat:

Hei, TPU!
Ma intrebam ce seriale as putea urmari... Urmaresc Supernatural, True Blood, The Vampire Diaries, The Walking Dead, The Originals, Pretty Little Liars, Ravenswood, Lie to me, The mentalist, Prison Break. Cam atatea sunt...
Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Dontspeek a răspuns:

Arrow
Game of thrones
The secret circle
Beauty and the beast
Teen wolf
Lost
Grey's anatomy
Hawaii 5-0
CSI:Miami

| alexutzaioana explică (pentru Dontspeek):

Mersi de sugestii happy am inceput sa ma uit la Arrow acum 3 zile, iar acum am terminat sezonul 1. Serialul e genial, nu am ce zice... Acum nu mai am decat sa astept data de 8 octombrie pentru un sezon nou laughing apoi cred ca ma voi uita la Lost sau The Secret Circle... In fine, vad eu. Mersi mult inca o data, ma bucur mult ca mi-ai sugerat sa ma uit la Arrow happy happy

8 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Game of Thrones
Hannibal
Sherlock.

| IrinaAndreea a răspuns:

Gossip Girl
How I met your mother
Desperate Housewives
Sex and the City

| MusicON95 a răspuns:

Spartacus big grin are trei sezoane de cate 10 episoade. dar nu stiu daca e pe gustul tau happy e mai misto decat crezi big grin

| Ramygirl99 a răspuns:

Dexter, Breaking Bad, Game of Thrones, House MD, Lost, Arrow si daca vrei ceva mai comedie, How I met your mother, Scrubs, Friends, etc.

| Ramygirl99 a răspuns:

Mai e si Orange is the new black.

| VladVladut96 a răspuns:

Pai ai putea sa te uiti la Suits, Californication trebuie sa apara sezonul al 7 lea (e un pic cam porcos serialul acesta), Game of Thrones, tot trebuie sa apara un sezon nou parca, Dr. House e bunicel, ai de unde alege happy