| Andeuta a întrebat:

Hei TPU, nu-i asa ca Prison Break e cel mai tare serial pe care l-ati vazut? Stiti daca o sa apara si sezonul 5? mersi. funda+vot:*

Răspuns Câştigător
| supremxxxoxo a răspuns:

Cei ce ti-au zis ca nu o sa fie sez5 sunt niste eronati din nastere. Si mie imi place Prison Breack crede-ma stiu ce vorbesc, sez 5 pe 17 aprilie. FUNDA

13 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Scumpo toți cei care ți-au răspuns sunt eronați! Prison Break a avut 4 sezoane + încă 2 episoade bonus care au fost lansate împreună, unde arată cum moare Michael și anume Prison Break: The Final Break

Serialul a avut 81 de episoade și a rulat din anul 2005 până în 2009

Numai există niciun alt sezon!
Așa că e absolut eronat ceea ce te-au informat ceilalți useri!

| Azµre a răspuns (pentru Andeuta):

Sunt articole false, scrise de fani înrăiți care nu îi duce capul când se uită la un serial, și speră la o tragere de păr a acestuia.
Serialul oficial a fost încheaiat în 2009. Dacă ai fi văzut ultimile 2 episoade și anulte The Final Break ai fi înțeles, acum nu știu dacă ai văzut sau nu acele episoade sunt separate de ultimul sezon.
Așa că ceea ce ai citit sunt fals-uri happy

| Andeuta explică (pentru Azµre):

Le-am vazut pe alea 2.

| Muja_Stefan_1995 a răspuns (pentru Azµre):

Stiu ca ai scris asta acum 4 ani. daaaar a inceput sezonul 5 ar trebui sa nu mai fi asa pesimist tura viitoare haha

| JDepp a răspuns (pentru Azµre):

Scumpete, vezi ca mananci ****? Sezonul 5 deja s-a terminat.

| Andeuta explică:

Pai ar avea farmec deorece s-ar continua povestea. Si evident ar dura mai mult si poate ar genera de aceasta data un happy andbig grin

Răspuns utilizator avertizat
| supremxxxoxo a răspuns:

Prison Break cel mai tare(LOL), scuze dar intreci linia de rating. Omule cel mai tare serial este Dexter, sunt 7 sezoane la ora actuala. Iar Preason Breack sez 5 o sa apara pe 17 aprilie 2013. Ca sa-l vezi online gratis astepti pana apare posibil o saptamana, o zi nu sunt sigur. Funda! Ti-am zis pe cat apare sez5 asa ca merit funda. Cu placere

| Andeuta explică (pentru supremxxxoxo):

Nu-ti dau funda pentru ca ai zis ca Dexter e mai tare laughing Glumesc ideea e ca mai multi au afirmat ca nu va mai fii sez 5 ceea ce tind sa cred ca e real. nu vreau informatii eronate oricum mersihappy Si faza cu ``omule``...mda.tongue

| Andeuta explică (pentru supremxxxoxo):

Daca nu apare iti iau funda inapoi laughing

| supremxxxoxo a răspuns (pentru Andeuta):

Cei ce ti-au zis ca nu o sa fie sez5 sunt niste eronati din nastere. Si mie imi place Prison Breack crede-ma stiu ce vorbesc, sez 5 pe 17 aprilie. FUNDA

| aikman01 a răspuns:

A fost frumoasa prima serie cel putin dupa parerea mea... de aparut seria 5 nu am auzit nimic
funda?

| HinataHyuga1207 a răspuns:

Din cate am auzit eu din reviste, paparazzi etc. au zis ca lucreaza la el... Deci abia astept!