Nu sunt fan, chiar imi displac. Si nu, nu se vor impaca, da, da va muri, nu, nu se va intoarce, va muri si el.
Sincer, daca nu iti plac, nu trebuie sa imi raspunzi la intrebare, dand un raspuns pesimist, doar ca sa nu fi de acord cu noi. Sus scrie clar: PENTRU FANII PARIU cu VIATA! Asa ca daca nu te deranjeaza, te-as ruga sa nu imi mai raspunzi astfel la intrebari.
Sigur o sa se impace.Cristi va fi inconstient, iar pana la urma Gica trebuie sa vina acasa. Sper ca raspunsul meu este bun.Pa pa!
Este bun, stai linistit. si eu cred la fel ca tine.
Sincer,nu cred ca va muri Cristi pentru ca este un personaj destul de "important" in serial...Ioana si Andrei probabil ca se vor impaca si Gica...sincer,daca vrei neaparat sa aflii, intraba producatoriiFunda?
Pai so luam pe rand :
1. Ioana si Andrei sigur se vor inpaca da nu in urmatoarele 2 episoade, trebuia aia sa sunte
2.Cu Cristi nu stiu... de murit nu cred da va ramane ceva timp in spital.
3.Si la faza cu gagica n-am inteles gagica cui? aia care s-a culcat cu Andrei? Funda ?
Da...si eu sunt de parere cu toti cei care au raspuns.Si legat de durata serialului...mie personal mi se pare ca:inainte serialul tinea 2 ore asa cum ai spus si tu(iar actiunea era si ea pe masura un serial de 2 ore), iar acum, producatorii, regizorii etc. vor sa bage intr-un episod de 1 ora toate actiunile si sentimentele unuia de 2.Sincer mie mi se pare ca nu imbina asa bine scenele si face intr-un fel serialul obositor.Eu asa cred.Tu?
Cristi nu va muri, Ioana si Andrei se vor impaca, dar cu siguranta nu in episodul viitor, Gica va veni pentru ca este un personaj destul de important. Funda?