| Lonelygirl a întrebat:

Hei TPU happy Stiti ce se intampla in partea 4 a din Twilight, va rog sa imi spuntei in mare parte.happy

6 răspunsuri:
| IchigoWolf a răspuns:

SPOILER LA ULTIMA CARTE TWILIGHT:NU CITITI CINE NU VREA SA STIE CONTINUTUL

Salut. Vorbesc acum de carte, care se numeste Breaking Dawn(/Zori de zi in romana):
E structurata in 3 parti. Prima e scrisa dpdv al Bellei. E de la casatoria cu Ed,luna de miere,si aflarea ca e insarcinata(da, cu Ed, vampirul).
Partea a 2-a e dpdv al lui Jacob.De cand descopera ca Bella ii insarcinata, ca (,) copilul creste anormal de repede si o va ucide pe Bella, apoi diverse discutii si chestii cu tribul lui si familia Cullen, pana la nasterea "micului monstru" si Bella aproape moarta.Insa Ed ii injecteaza venin,in speranta de a o salva.
Ultima parte,tot Bella. Chinurile prin care trece in timpul transformarii, noua viata, etc etc... Sfarsit!

Sper ca te-am lamurit si nu e prea detaliat big grin (desi nu cred.Sunt multe alte lucruri.Cartea are 700pag, iar filmul va fi in 2 parti.)

| ILoOveYoux3 a răspuns:

Http://ro.wikipedia.org/wiki/Zori_de_zi_(roman) intra aici si documenteaza-te : ). Funditaa?

| Corinaf a răspuns:

Am un raspuns pentru tine pentru ca am vazut un trailer intra pe siteul cinemaxx.ru twilight 4, dupa de intri in acest site coboara mai jos si acolo vei putea vizualiza traileru

| αηηα a răspuns:

Twilight Breaking Down apare doar pe 18 noiembrie, dar poti vedea aici trailer`u: http://www.youtube.com/watch?v=U4d_qIGAiCE&feature=related

Edward si Bella se casatoresc, iar in luna de miere Bella ramane insarcinata.''Micul monstru'' este pe jumatate vampir si aproape o omoara pe Bella. Edward ii injecteaza venin, iar aceasta isi revine.

| Lonelygirl explică:

Si cu Jacob ce se intampla? straight face

| αηηα a răspuns:

Hei!
Jacob este sufletul pereche al lui Renesme, fiica Bellei.
Va avea loc o noua confruntare cu Volturi, dar apoi isi dau seama ca Renesme e semi-vampir, iar totul se sfarseste cu bine big grin

Întrebări similare