SPOILER LA ULTIMA CARTE TWILIGHT:NU CITITI CINE NU VREA SA STIE CONTINUTUL
Salut. Vorbesc acum de carte, care se numeste Breaking Dawn(/Zori de zi in romana):
E structurata in 3 parti. Prima e scrisa dpdv al Bellei. E de la casatoria cu Ed,luna de miere,si aflarea ca e insarcinata(da, cu Ed, vampirul).
Partea a 2-a e dpdv al lui Jacob.De cand descopera ca Bella ii insarcinata, ca (,) copilul creste anormal de repede si o va ucide pe Bella, apoi diverse discutii si chestii cu tribul lui si familia Cullen, pana la nasterea "micului monstru" si Bella aproape moarta.Insa Ed ii injecteaza venin,in speranta de a o salva.
Ultima parte,tot Bella. Chinurile prin care trece in timpul transformarii, noua viata, etc etc... Sfarsit!
Sper ca te-am lamurit si nu e prea detaliat (desi nu cred.Sunt multe alte lucruri.Cartea are 700pag, iar filmul va fi in 2 parti.)
Http://ro.wikipedia.org/wiki/Zori_de_zi_(roman) intra aici si documenteaza-te : ). Funditaa?
Am un raspuns pentru tine pentru ca am vazut un trailer intra pe siteul cinemaxx.ru twilight 4, dupa de intri in acest site coboara mai jos si acolo vei putea vizualiza traileru
Twilight Breaking Down apare doar pe 18 noiembrie, dar poti vedea aici trailer`u: http://www.youtube.com/watch?v=U4d_qIGAiCE&feature=related
Edward si Bella se casatoresc, iar in luna de miere Bella ramane insarcinata.''Micul monstru'' este pe jumatate vampir si aproape o omoara pe Bella. Edward ii injecteaza venin, iar aceasta isi revine.
Hei!
Jacob este sufletul pereche al lui Renesme, fiica Bellei.
Va avea loc o noua confruntare cu Volturi, dar apoi isi dau seama ca Renesme e semi-vampir, iar totul se sfarseste cu bine
alymiky13 întreabă:
qpLullaqp întreabă:
pufoseniaRO întreabă: