Pai asta e dilema si frumusetea serialului totul se invarte in jurul misterioasei Alison si probabil de aceea cu toti urmarim serialul sa descoperim aceasta enigma.Sincer cred ca este moarta iar cel ce a omorat-o se joaca cu cele patru personaje principale respectiv prietenile lui Alison.Parerea mea este ca "A" este cineva apropiat lor la care nici macar nu se gandesc ca ar putea fi, cum a fost si cu Mona.Si eu sunt fana a serialului si astept cu nerabdare fiecare episod nou:X
Eu le-am vazut pe toate si de abia astept sa mai apara :X
Nu stiu daca mai traieste! nu avem de unde sa stim! doar daca urmarim in continuare vom afla sirul povestii! si mie imi lace foarte mult! pacat ca nu e si pe canalele romanesti si noua ne baga numai porcarii gen : (pariuu cu viata). Totusi stim ca pe mona o punea cineva sa se dea drept asa, cineva care le cunostea secretele deci cred ca Alison traieste. Funda te rog :O3 !
Allison nu are cum sa traiasca parerea mea.Si oricum si daca ar trai nu ea ar trimite mesajele pentru ca atunci cand era in viata le primea si ea.
Funda?