| TrOLiX a întrebat:

Hei TPU
vreau cel mai horror film din toate timpurile unul care sa nu poata face tot prostul rost de el adica unul interzis si in cinematografe
si nu imi veniti cu filme precum the exorcist, masacrul din texas,saw,the conjuring,cosmarul de pe strada elm,the grudge,devil inside, the woman in black, si multe alte filme stupide la care eu mai mult radeam decat ma speriam.

DECI VREAU UN HORROR PSIHOLOGIC LA CARE NU SAR UITA DECAT UN PSIHOPAT SI SA SCOATA FILMELE HORROR DIN CAP SI CELUI MAI DUR TIP DIN LUME

ASTEPT UN RASPUNS ADEVARAT DEMN DE FUNDA

Răspuns Câştigător
| Pakira a răspuns:

Bine, o voi face

7 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Un film care a fost interzis in cinematografe ar fi The Human Centipede (insa daca tu esti asa de 'neinfricat', nu cred ca asta te va scoate din minti).

Si mai este unul francez- Martyrs, la care n-am avut curajul sa ma uit.

| Pakira a răspuns:

E grea asta... thinking o sa incerc si zic Evil Dead (2013), The Barrens, Nothing Left To Fear, Husk, The Shrine

| TrOLiX explică (pentru Pakira):

Eram sigur ca voi primi raspunsuri din astea stupide

| Pakira a răspuns (pentru TrOLiX):

In fine, cum zici, stiu ca nu prea sunt horror... e greu de gasit un film chiar de groaza, si nu cred ca exista un film incredibil de groaza care sa te faca sa nu mai urmaresti filme horror niciodata, dar totusi imi place intrebarea asta a ta si m-ai pus acuma pe ganduri sa gasesc si eu astfel de film... in fine, bafta sa gasesti si tu

| TrOLiX explică (pentru Pakira):

Daca cumva vei gasi vreounul sa ma anunti si pe mine! ok?

| Pakira a răspuns (pentru TrOLiX):

Bine, o voi face

| Pakira a răspuns:

It Follows (2014) cred că poate merge ăsta laughing

| Mihaela_Patricia_1985 a răspuns:

Orphana orphana2