Alege si tu de aici ai si descrieri
Doctor House - despre un doctor care este geniu si este fascinat de bolile oamenilor pe care incearca sa le vindece
Numb3rs - un geniu in matematica ce ajuta FBI-ul sa le rezolve cazurile doar prin ecuatii complicate de matematica
Cougar Town - o femeie divortata si cu un copil, incearca la 40 de ani sa isi retraiasca tineretea
The Misfits - 4 tineri care fac serviciu in folosul comunitatii primesc puteri in urma unei furtuni
Spartacus - este un film despre viata romanilor si a gladiatorilor
Supernatural - 2 frati sunt in cautarea tatalui lor iar in aventura lor se intalnesc cu diferite forte/creaturi supernaturale
Prison break - atunci cand fratele lui este trimis la inchisoare pentru o crima pe care nu a facut-o, personajul principal face tot posibilul sa ajunga in inchisoarea unde este fratele lui ca sa incerce sa il scoata de acolo
Sherlock - varianta moderna a faimosului detectiv Sherlock Holmes
Heroes - se credeau la fel ca si ceilalti, cand se trezesc cu puteri supernaturale
Big Bang Theory - o femeie se muta intr-un apartament si se imprieteneste cu doi tipi foarte destepti dar care nu au viata sociala in afara laboratorului
Daca vrei neaparat serial iti recomand Spartacus.Are 3 sezoane si ii foarte tare...http://serialeonlinehd.eu/category/seriale-online/spartacus/
Buna.
Uite cateva exemple, sper sa-ti placa:
Smallville
Angel
Charmed
Dark Angel
Sanctuary
The Secret Circle
Arrow
Moonlight
Legend Of The Seeker
Kyle Xy
Grimm
Merlin
Buffy The Vampire Slayer
Lost Girl
Being Human
Haven
Roswell
Six Feet Under
Nurse Jackie
Weeds
Californication
United States Of Tara
Homeland
Breaking Bad
Hung
Oz
Boardwalk Empire
True Blood
The Big C
Deadwood
Rome
Fringe
Damages
Spartacus: Gods Of The Arena
Vizionare Placuta.
Bun, dupa serialele la care te-ai uitat deja pot spune sigur ca ai un gust asemanator la al meu.
Entourage : O comedie buna, moderna cu putina drama, sex, nebunii si cu un final tare, cum nu prea gasesti in ziua de azi ca se termina serialele fara sa aiba un sfarsit. Sau CALIFORNICATION(absolut genial).
Sau daca cauti ceva mai serios iti recomand Dexter.
The Carrie Diaries
Awkward
Skins
The O.C.
Pretty Little Liars
Teen Wolf
Hemlock Grove
Lost Girl
The Game Of Thrones
Continuum
Banshee
Bates Motel
Lost girl
Gossip girl
Teen Wolf
Pretty Litlle Liars
Grey's Anatomy
Haven
NCIS
Dark Angel
Dallas 2012
Army Wives
Dexter
Criminal Minds
Client List
Beauty and the beast
Revenge
Ma mir ca prin toate serialele astea nu am zarit "The Wire", care e mai mult mai bun fata de ce zici ca ai vazut pana acum.Un sfataca nu-ti place de la primul episod, mai incearca.Stii cum se spune,"pofta vine mancand".
Teen Wolf e cel mai fain serial ever eu l-am vazut intr-o sptamana pe tot, e super tare cred ca e mult mai fain decat TVD, il recomand.