Keith,nu stiu daca il gasesti subtitrat da e un film de exceptie, mie mi-a placut foarte mult...
a walk de remember dar poate il stii
remember me...
the notebook
sweet november
Titanic :X foarte clasic, romantic dar foarte tragic (E filmul meu preferat mai ales ca stiu ca a fost adevarat, mi-as fi dorit sa fi fost pe vas si sa-i anunt pe omaneii aceia ce s-ar intampla.
Dac vrei unul romanesc e bine sa vezi Cuibul de viespi sau Ciuleandra o sa razi si o sa plangi pe rupte si mai american Luna de fiere sau rusesti cu actorul Nikita Mihalcov.
Sa nu uitam filmele Parfum de femeie Pacientul englez sau Pas in doi, Ratioune si sensibilitate, Jayne Eyre...
Http://www.youtube.com/watch?v=DtZm5D3vmXo - because ițm girl, e super pentru asa dispozitii ca a ta :)
3 metri deasupra cerului
If only
P.S I love you
Dear John
A walk to remember
Cruel Intentions
Titanic 1, 2
Wild Child
UIte niste filme triste de dragoste:Ghost,The Notebook,Strălucirea eternă a minţii neprihănite, Dragostea Punch Drunk, Romeo + Juliet (1996).","Chasing Amy,Splendor in the Grass,"Brokeback Mountain,A Walk to Remem, Accidente fericite, Titanic. Funda plsss
The notebook, Titanic, Dear Jhon, A walk to remenber... Sutn doar cateva... sper ca te-am ajutat
Dildau întreabă:
PopStefania întreabă: