| careva3105 a întrebat:

vreau si eu niste povestioare de groaza care sa para adevarate, adica sa te sperii putin de la ele.nu vreau site-uri daca puteti, va rog sa scrieti voi.va multumesc frumos! funda la cel mai frumos raspuns!

3 răspunsuri:
| Eusinimenialtul a răspuns:

Intr-o seara de vara, eu cu prietenii mei ne plictiseam de moarte, noi stateam foarte aproape de cimitir si ne-am hotarat sa spunem povesti de groaza, dar nu oriunde ci in cimitir. Fiind intuneric afara si luminile stinse pe strada era si mai misto, pentru k in felul asta ne speriam unii pe altii mai rau.
Am Inceput sa povestim... dupa un timp se sparge grupul, mai ramaseseram numai 15 copii din 30, fiindca nu mai stiam nici o poveste ne-am gandit sa jucam ascunselea, deodata o prietena vede in spatele meu niste maini infioratoare albe, va dati seama k toti au zis ca e nebuna si nimeni nu a crezut-o. Noi linistiti am inceput sa ne jucam dar ni se facuse frica, pe la ora 1 ne-am hotarat sa mergem acasa eu am ramas la verisioara mea peste noapte. Deodata ea se uita inspre cimitir si imi spune ca a vazut ceva deasupra bancii unde am stat si am povestit.

Era o creatura alba imbracata foarte elegant, ca si cum s-ar fi dus la o nunta, noi intoarcem capul neinteresati dar cand ne uitam a doua oara nu mai era, atunci am inceput sa ne speriem, verisoara mea isi aminteste ceea ce a vazut in spatele meu. Mainile acelei creaturi semanau cu ale omului din cimitir.

A doua zi ii spunem bunicii noastre ceea ce am vazut in cimitir si in spatele meu si a spus ca pe banca pe care am stat si am povestit noi a fost omorat un om care urma in acea seara sa se insoare dar venise la mama lui la mormant care murise in urma cu doi ani.

| stefan9090 a răspuns:

Intro seara am decis sa stau peste noapte la niste prieteni si in seara aia ploua si tuna si fulgera iar noi stateam in pat si ne jucam ceva eram cu fata la geam cand deodata s-a auzit ca si cand cineva a batut in geam noi am incercat sa ignoram asta deodata s-a oprit si a fulgerat si a tunat amandoua deodata si a aparut la geam o fata alba ingrozitoare la care noi neam speriat.Prietenul meu mi-a povestit ca in casa lui murise in urma cu 9 ani un om nebun cica au venit niste hoti mascati si lau omorat cu un cutit dar de atunci cadavrul nu a fost gasit si nici cutitul pana a doua zi cand am venit la el oasele au fost gasite de noi intr-un plat de langa noi si am sunat politia nu noi ci parintii si au luat oasele iar politia a continuat cautarile s-a facut din nou noapte si ne jucam ascunsa m-am ascuns sub pat si acolo era o gaura in podea si era si o plasa deasupra am cautat noi doi acolo si am gasit cutitul plin de sange, l-am predat politiei ca nu aveam ce face cu el.A treia zi am intrebat mama lui daca murise cineva in casa dar nu nea raspuns a zis ca ala era cutitul ei de gatit cu care a gatit si l-a scapat sub pat dar noi nu am crezut si am lasat totul invaluit in mister...

| brokxy a răspuns:

Intr-o seara eu si prieteni mei ne-am intors de la un chef. Am mers acasa la unul din noi. Pentru-ca familea lui era plecata noi am putut sta treji toata noaptea.Eram 3 fete si 5 baieti.Am stat si am ascultat muzica pana la 12 noaptea.Cand la un baiat ai vine idea cu Blody Mery. El a zis ca merge la oglinda in bae sa o cheme. Noi nu am vrut sa mergem cu el in bae asa ca s-a dus singur, a luat 2 lumanari si o furculita.Noi am ras de el si i-am zis sa se culce. El a mers in bae. Am observat dupa o ora ca nu mai vine. Ce so fi intamplat cu el? Ne era frica noua fetelor dar s-a dus un baiat sa vada ce face.Nici asta nu a mai venit.L-am trimis pe altul care a venit in fuga si a spus ca nu sunt in bae nici unul.Noi credeam ca ne pacalesc. Apoi noi am zis ca plecam la casele noastre. Ne-am luat hainele si am mers sa deschidem usa de la intrare dar era inchuiata. Iam strigat pe baieti sa nu se mai ascunda si sa termine cu joaca.Am mers inapoi in camera am aprins becul dar s-a stins singur si nu a vrut sa se mai aprinda. Credeam ca muream de frica toti 6. Am aprins televizorul sa ascultam niste muzica sa ne mai calmam dar am nimerit pe un film de groaza unde arata steaua dracului. Baieti au vrut sa sara pe geam, cand suna cineva la usa. Am zis ca poate e familia lui si sau intors am mers cutoti si cand am ajuns la usa sa deschuiat singura iar o baba urata imbracata in negru a zissickSunteti pierduti! Dupa care a ras. Unul din noi a vazut o cruce sfintita pe perete a luat-o si a atinso pe baba cu ea. Baba a fugit lund foc din cauza cruci si a disparut pe drum. Apoi noi toti am pus crucea pe jos si ne -am rugat sa apara cei doi baieti. Am adormit toti iar dimineata baieti sau reintors. Ei ne-au povestit ca baba ia inchis in oglinda impreuna cu alti copii care au facut asta. ( 100% poveste autentica)