| iustina_6916 a întrebat:

Hei TUP am vazut azi noul episod din vampire diaries. sfarsitul a fost foarte surprinzator ca alaric e klaus.si mama elenei a murit. voua cum vi s-a parut?

8 răspunsuri:
| alyna a răspuns:

Buna!
a fost asa frumos episodul asta!
abia astept urmatorul episodlove strucklove struck
si acum sunt socata cu privinta la Alaric, sunt curioasa daca o so omoare pe Katherine, dar nu prea cred deoarece a iubit-o mult!
bye!

| LauraMB a răspuns:

Sincer ma intreb de ce l-au ales tocmai pe alaric.banuiesc ca pentru a se apropia de elena, oricum a fost super episodul asta nu credeam ca isobel va fi in stare sa se sinucida.si sunt curioasa daca o sa o ucida pe katherine.

| MindExplode a răspuns:

Suuper au fost atit de multe evenimente.Mi-a placut mult episodul acesta.Da e foarte surprinzator ca Alaric e Klaus dar nu cred ca ii vrea rau Elenei.Si de Isabelle imi pare rau.happy

| OnixXdd a răspuns:

Foarte interesant episodul :X Da, ma surprins faza cand apare alaric - klaus. Nu prea cred ca e el :) Adica, am citit pe un blog, ca acel Klaus arata cam asa: http://vampirescrib.blogspot.com/......sodul.html

| mefree2fly a răspuns:

Doamnee.voi nu ati inteles nimic din episod? Vrajitorul l-a luat pe Alaric si l-a invocat pe Klaus, si Klaus il posedeaza pe Alaric. Klaus este in corpul lui Alaric.

| obsesion15 a răspuns:

Sincer m-a suprins extrem de tare faza cu Alaric si Klaus.Am citit totusi pe internet ca nu Alaric e Klaus, ci doar sub puterea unei vraji a intrat in "pielea" lui. Daca vrei sa stii mai multe intra pe http://vampirescrib.blogspot.com/search/label/The%20Vampire%20Diaries

Numai bine!

| iza4ever a răspuns:

A fost surprinzator imi pare rau de isobel, dar cand l-am vazut pe vrajitoru ala facandui o vraja lu Alaric nu ma gandeam nici o clipa ca dupa vraja Klaus va fi in Alaric...totusi sunt curioasa ce o sa faca Damon si Stefan cand o sa afle de ce i s-a intamplat lui Alaric...

| AstaMica15 a răspuns:

Uite in prindul rand am vazut 1 si 2 si unde vezi episoadele? da-mi un mesaj sa m spui une le vezi