| HellGirl0 a întrebat:

Hei, urgent...
As vrea si eu anime-uri (pe care le pot gasi cu subtitrare in romana).
Dar sunt destul de pretentioasa cand vine vorba de asta... ( as vrea ceva ca Sukitte ii na eu, maid-sama, Tonari no Kaibutsu-kun, Bokura ga ita, Kimi ni Todoke)
As prefera sa nu aiba multe sezoane, nu conteaza daca e scurt. Nu prea vreau ceva,, fantasy", vreau sa se bazeze mai mult pe ce se poate intampla in viata reala. Poate sa fie si de comedie sau drama, chiar nu ma deranjeaza asta... Umm. si personajele as vrea sa arate ca cele din anime-urile mentionate mai sus (Nu stiu cum sa explic, dar spre exemplu personajele-baieti din anime-urile mentionate imi plac mai mult, ca infatisare, decat Ryuuji din Toradora, spre exemplu).
Mi-as dori anime-uri care se bazeaza pe povestea a doi adolescenti care se plac dar nu recunosc, sau o chestie de genul...
P.s. Va rog nu mai ziceti Clannad, pentru ca nu mi s-a parut chiar ce vreau eu.
Funda, multumesc!

Răspuns Câştigător
| twilightt a răspuns:

Hei...eu am o lista lunga de anime...De dragoste, actiune, aventura, dar deoarece ai specificat ca vrei ceva mai romance uite aici cateva:
Blood + [are de toate...e anime-ul meu preferat]
Fruits Basket
Zero no tsukuiama
Ano natsu de materu
Si acum...as vrea sa iti dau un anime genial! Stiu ca nu e ce ai cerut tu dar uita-te! E GENIAL!
Claymore
Toate le poti vedea pe
http://anime-kage-sub-ro.info/
Sau anime-nolimit.
Deseneanimeonline.ro/info
Funda?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paradise kiss
Please teacher

| MDenisee a răspuns:

Intra pe fb la I love japan, si gasesti acolo fel si fel de anime-uri pun pariu ca o sa-ti placa, bafta si vizionare placuta :*

| Akihito a răspuns:

Buna! Ai putea incerca Kilari, Nana, Paradise Kiss, Kaleido Star, majoritatea din ele sunt despre dragostewinking

| Grusca_Flavius_1996 a răspuns:

Poti sa gasesti aici pe site-ul Deseneanime.ro