| Lacrymosa a întrebat:

Hei! Va roog mult lume, recomandati-mi niste seriale. preferatele voastrebig grinbig grin Dar, in afara de Dexter, The vampire diaries, The Mentalist, The secret circle si umm, cam atat! Pe astea le-am vazuthappyhappy Dau fundita celui ce-mi da o gama cat mai variata, v-am pupat:*:*

Răspuns Câştigător
| justagirl2 a răspuns:

Salut uite eu iti zic cele la care m-am uitat/ ma uit: in afara celor mentionate de tine ca le urmaresc (mai putin dexter - am vaz doar cateva episoade): Grimm, Supernatural(serialul meu favorit), Merlin (nu credeam ca o sa imi placa asa mult plus ca are de toate: actiune, aventura, drama, dragoste), Legend of the seeker(in genul Merlin), Being human UK(pers. principale sunt un vampir, un varcolac si o fantoma), Terminar: The Sarah Connor's Chronicles (dupa nume cred ca iti dai seama daca ai vaz vreun film terminator cu Arnold), The walkind dead (serialul e gen Resident evil). ti am dat mai multe genuri. vizionare placutahappy eventual poti da un search pe cinemagia si vezi acolo detaliilewinking

8 răspunsuri:
| mariacris98 a răspuns:

1. "The Vampire Diaries"
2. "True Blood"
3. "The Secret Circle"
4. "The Nine Lives of Chloe King"
5. "Teen Wolf"
6. "Terra Nova"
7. "Prison Break"
8. "The Gates"
9. "10 Things I Hate About You"
10. "Pretty Little Liars"
11. "The Lying Game"

| CiocolataAlbaAerata a răspuns:

Gossip girl
pretty little liars

| Rockart a răspuns:

Anatomia lui Grey şi Fetele Gilmore.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| DeyutzaDeea a răspuns:

Seriale:
-Buffy the Vampire Slayer
-Pretty Little Liars
-Gossip Girl
-American Horror Story
-True Blood
-Anubis

| Jodelle a răspuns:

Pretty litlle liars, Supernatural, Two and a half man, Grey`s Anatomy, One tree hill, Ghost Whisperer, Gossip Girl big grin.

| Elisaa7 a răspuns:

Gossip Girl ii foarte frumos...Pretty little liars ::XSwitched at birth:XBoys over flowers... Sper ca te-am ajutat!