| Diana_6668 a întrebat:

Hei! Vreau sa va spun ca prietenii mi-au zis sa mergem la film 3d, dar eu nu am mai fost la unul pana acum. Puteti sa mi explicati cum e treaba..adica de la cumpararea biletelor pana la statul in sala? ..Nu as vrea sa ma fac de rahat! Multumesc mult.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
5 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

Cu intrebarea asta faci misto de noi? cum sa ne intrebi asa ceva? te duci cumperi bilet de la casa, la intrare iti da ochelarii 3d, apoi intri in sala si iti cauti locul si randul de pe bilet! Doamne mare e gradina domnului!

| OkAyAn a răspuns:

Nu e mare chestie sa nu sti crezi ca eii cand au fost prima data au stiut cu siguranta nu!
Dar uite dupa ce iei biletul probabil daca vrei sa iti ei mancare ai un fel de magazin de unde sa iei de mancare.(la mine dupa ce am luat biletul in partea stanga cum stau cu fata spre vanzator am salele in stanga si dreapta iar pe mijloc am magazinul ala de unde imi pot cumpara dif lucruri)!
Iar ca sa stii in ce sala te duci (oricum iti va spune vanzatorul numarul salei iar tu trebuie sa te duci acolo iar cand ai ajuns in fata usi(sau in aproprierea sali) va fi un om unde va trebuii sa ii dai biletul, iti va rupe o jumate din el iar cealalta jumatatea trebuie sa o pastrezi pana cand iesi din sala ca la final trebuie sa le arati cealalta bucata a biletului ca altfel va trebuii sa il platesti din nou!
Asa iar dupa ce ti-a rupt biletul te pofteste in sala si pe scari ai numarul randul respectiv cand iei biletul de la vanzator iti va spune randul si numarul locului; nr locului in ai scris pe scaun!
APP la mine de ex daca vreau sa ma duc la baie sa zicem nu trebuie sa ies pe unde am intrat ca daca vreau sa intru inapoi dupa ce am iesit nu mai pot(nu se deschide usa) si trebuie sa o iau prin alta parte si uite cum e cum cobor scarile(dupa ce le-am coborat) in fata am 2 coridoare unul in stanga altul in dreapta si cel din dreapta duce in afara molului(acolo am eu cinemaul) iar cel din stanga in interiorul lui si de acolo ajung undeva in mol nu mai stu exact dar pe acolo trebuie sa o iau cand vreau sa ies in timpul filmului si tot pe acolo trebuie sa intru inapoi si nu nu e lung "drumul" asta ti-am spus-o asa in caz de orice nu stiu cum e la tine dar poate te-a ajutat cu ceva!
Si cam atat ar fi nu e mare lucru si daca nu iti mai aduci aminte ce si cum ramai putin mai in spate si iate dupa eii!

App daca vrei sa imi raspunzi la o intrebare din ce oras esti ca poate asa dintr-un noroc(sa-i zic asa) suntem din acelasi oras poate! happy

Oricum sper ca te-am ajutat si mult noroc!

| OkAyAn a răspuns (pentru OkAyAn):

AAA da si tot de la acel om care iti rupe biletele la intrare vei primi si ochelari 3d sau direct de la vanzator dar cu siguranta si de obicei de la intrarea in sala ti se dau!

| Ycu a răspuns (pentru OkAyAn):

"Salele", made my day, thanks. laughing

| Tina98 a răspuns:

Pai nu e mare chestie. Cumperi biletul si vei primi o pereche de ochelari 3d apoi intri intr-o sala unde va trebui sa astepti putin, apoi se inchid toate luminile si usile si va aparea in fata ta un ecran mare care iti va da senzatia ca este in fata ta in realitate si acolo vei urmari filmul.
Vizionare placuta!