Eu citesc manga Naruto!
E cu mult înaintea anime-ului, și îmi place! Dar am de gând să încep să mă uit și la anime-ul propriu-zis de la episodul la care am rămas.
Naruto este personajul meu preferat, a fost mereu, și mereu va fi!
Am făcut o pauză pe la 313 Shippuuden că începuse să mă enerveze.
N-am unul preferat.Mi s-au părut interesanţi Sasuke, Sasori, Nagato şi, mhmm, Deidara.
Ok.un raspuns precis.
dar de ce anume a inceput sa te enerveze daca nu te superi?
Probabil fillerele alea interminabile care apăreau exact în timpul războiului.
Aşa mi-am zis că mai bine aştept să se strângă mai multe episoade, ca după eu să le filtrez.
Cred ca ai dreptate, acum ca am terminat toate episoadele e un adevarat chin sa stau sa le astept pe urmatoarele
Oricum, eu una, saream peste majoritatea fillerelor
Eu am ajuns la ultimul episod aparut . Personajul meu preferat: Uchiha Madara, si Namikaze Minato Amandoi sunt preferatii mei
Bun.
atunci chiar am o intrebare pentru tine, pentru ca esti inaintea mea cu vreo 26 de episoade.
ce este cu karin? face parte din clanul uzumaki?
Dap, face parte Asta nu o sa gasesti in anime... Face parte din clanul Uzumaki, si a fost un experiment de-a lui Orochimaru
Multumesc.ma gandeam ca are parul rosu, ca si Nagato, deci era de asteptat
Ultimul episod aparut 328.
Personaj principal Pain. privesc de pe vk(.)com (site de socializare). dublaj de la overlords - cel mai rapid dublaj din RUnet.
Sall, vreau si eu sa ma uit la naruto, am mai vazut cand eram mai mic da vreau acuma sa ma uit, pe ce site l-as putea vedea? Si mie imi place Sasuke e destul de tare din ce imi aduc eu aminte
Incearca pe www.animekage.com
da, sasuke este foarte tare ca personaj, dar daca te uiti mai departe chiar si la naruto shippuden ai sa afli niste lucruri dezamagitoare :|
Sasuke Uciha
Nu stiu la ce episod am ramas... ma uitam acum 5 ani la el...
Acum 5 ani...inca mai baga episoade noi
Se scrie Uchiha Cauta pe internet
stefan563 întreabă:
stefan563 întreabă:
spidermannaruto123 întreabă:
delakpanlaa întreabă: