| OrochiFan a întrebat:

Heii cui ii place naruro, eu il iubesc! dar care sunt personajele voastre preferate? pers.mele preferate sunt cei din Akatsuchi(cred ca asa se scriebig grin)funda!

Răspuns Câştigător
| yumyumXDcherry a răspuns:

Am vizionat demult anime-ul asta, dar m-am oprit in al mai viziona. deci nu l-am vazut pe tot. Personajul meu preferat ar fi Naruto pentru ca e un prieten adevarat, nu a tradat satul si in ciuda faptului ca a avut o copilarie foarte urata zambeste. si nu se plange. In rest. nu am alt personaj care sa-mi fi sarit in ochi.si mie imi plac cei de la Akatsuki, mi se par comici laughing

7 răspunsuri:
| Madalovenar a răspuns:

Personajele mele preferate? Nu prea as putea sa aleg.Ei bine, unele mai putin.

| OrochiFan explică:

Si eu sunt de acord cu voi baieti, si fetebig grin!

| CainePeVine a răspuns:

Credeam ca a disparut serialul asta laughing. stiam ca akatusi e ala cu sharingan, maestrul, dar cine sa retina toate astea laughing

| Riyukii a răspuns:

Corectie:
Akatsuki.
Da, cei din Akatsuki's comici.mai ales Tobi."good boy".

| Bobolina125 a răspuns:

Si mie imi place foarte tare serialul acesta. Personajul meu preferat este Sakura, dar il admir mult pe Naruto. Imi plac si Sasuke si Kakashi, dar si Ten Ten si Tsunade big grin. Cat despre cei din Akatsuki, au disparut aproape toti in Naruto Shippuden...

| stefy3663 a răspuns:

Personajul meo preferat este Sasuke... lol big grin cand era la tv vroiam si eu sa fiu ca ei tongue

| UsersBoss a răspuns:

Personajul meu preferet este Kakashi si al doilea este Itachi.