Da aDor emisiunea aStaa Si ce Bine ca acu` o da si Vineri si SambaTaa
P.S Si mie Mie tot de eL mi-a Placuut
Buna Si mie imi place emisiunea Romanii au talent :X mie mi.a placut cel mai mult de Adrian tutu si de grupul acela :X BRIGADA :X Lool :X Care a facut show
Hmmmmm...
Mie mi-au placut fetele alea 2 care au cantat Celine Dion si trupele de dans! Ah da si caninele Vanda
Îmi place emisiunea şi cel mai mult mi-a plăcut baiatul care a cântat melodia Use Somebody şi Brigata2/3,păcat că ei nu s-au calificat mai departe.
Buna Imi place foarte mult Romanii au talent Si mie tot de el mi-a placut. Si mi-au placut aproape de toti care au trecut. Dar cred ca juriul a dat la prea multi "Da" si nu meritau.
P.S.: Adrian Tutu are un viitor Eminem. E super baiatul. Pacat ca nu mai are parinti
Intradevar Adrian Tutu are o poveste foarte trista dar cu toate acestea nu renunta la visul lui.Toti care au fost alesi de juriu au talent mai putin sau mai mult.
Mieee imi place la nebunie:X sunt impresionata ca mai avem si noi talente nu numai lucruri rele.
Adrian mi-a placut cel mai mult.E de... apreciat cum a putut sa se ridice cand viata i-a dat multe palmechiar imi pare rau pentru el si sper sa castige pentru ca merita, voi nu credeti?
annakiss întreabă: