| PŞtefaniaP a întrebat:

☻ Heii Românii au talent începe azi seară. pentru că din câte ştiu ☼ în fiecare vineri nu?

La ce oră? Dau fundăăăăăă!

Răspuns Câştigător
| Wehes a răspuns:

Nu incepe astazi, pentru ca inca sunt in perioada preselectilor. Deci o sa inceapa pe la sfarsitul lui Noiembrie intr-un caz fericit. 20 sau 30 Noiembrie in cel mai fericit caz.

| PŞtefaniaP explică (pentru Wehes):

Multumesc primesti funda!

Uitati asta e un raspuns nu raspunsurile alea. cum ar fi al lui:

bichescucrina laughing Eu nu dau funda cersetorilor ci celor care dovedesc ca o merita din plin big grin

| unknownn a răspuns (pentru Wehes):

De ce induci lumea in eroare? Cum sa inceapa in noiembrie? Nu ai vazut ca vinerea e dansez pentru tine? Romanii au talent sezonul 3 o sa apara dupa ce se termina dansez pentru tine, care se termina dupa luna martie.

10 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Cum sa inceapa astazi bre? Pai stai putin ca nici nu s-au terminat preselectiile inca... + ca dupa ce termina preselectiile mai dureaza vreo 4-5 luni sa faca montajul.

| BlackBVB a răspuns:

In fie care vineri la 20.30 dar nu stiu daca incepe astazihappy
bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Romanii Au Talent nu incepe astazi, si nu cred ca o sa inceapa in Noiembrie.Cred ca prin Ianuarie, Februarie.Nu asculta de Wehes, spune porcarii.Azi de la opt jumatate este Dansez pentru Tine.

| Mihaita23 a răspuns:

Tu gandesti? Vinerea la 20:30 e Dansez pentru Tine LoL.

| PŞtefaniaP explică (pentru Mihaita23):

Da,eu gandesc.Si care e problema thinking Eu ti-am cerut doar sa imi raspunzi la intrebare Bravo! Ai primit un Raporteaza felicitari:p

| Mihaita23 a răspuns (pentru PŞtefaniaP):

Imi pare rau.Dar Dansez pentru tine tine vreo 3-4 luni si nu cred ca se va schimba programul.Nu stiu cand incepe dar nu va incepe intr-o vinere.

| Lala_Gabriela_1998 a răspuns:

Nu incepe astazi fi sigura da o sa inceapa dar peste un timp nu acum

| bichescucrina a răspuns:

La 20:30. Funda!