| Sweete a întrebat:

Heii TpU, ce filmesau seriale care v-au placut in mod special ati vazut? Mi le puteti zice si mie va rog? Multumesc anticipat.
FuNdOi pentru cel mai bun raspuuns LOOGIIC!:*

Răspuns Câştigător
| Alecsuuuuu a răspuns:

SERIALE-The Vampire Diaries(poveste de dragoste intre un vampir si un om), The Secret Circle(adolescenti vrajitori), Pretty Little Liars(5 fete, una moare si celelalte 4 sunt santajate cu mesaje de la una/una "A"), Gossip Girl(poevsti de dragoste,viata, bani si sex intre mai multe cupluri adolescentine), Smallville(povestea unu copil care ajunge pe pamant cu o nava "alien" si devine pe parcurs superman), The Walking Dead (in caz ca iti plac cele cu mortii vii si sange), Prison Break (Cu inchisori si evadari), Game of Thrones (mai multi regi se lupta pe o coroana..Ps-foarte multe scene I don't want to see_X)
Filme-The Hunger Games, The Avengers, Ice Age (1-4), The dark knight,Dark Shadows, A walk to remember, Avatar, Iron men/women, Hachiko-a dog story, Snow white and the huntsman, Black Swan, Battleship, The last song, Madagascar (1-3). Sper ca te-am ajutat tongue... funda puppy dog eyes

| Azazell a răspuns (pentru Alecsuuuuu):

Dupa parerea mea cel mai bun este tonguerison break(dragoste, drama, actiune, supans). Ideea serialului, partea cu tatuajul, genial.

2.Dr House(un serial excelent, un actor remarcabil Hugh Laurei, cu un sarcasm si o ironie data naibii ca sa zic asa.)Fiind si un serial medcal(stiintific) cred ca este super marfa.

3. Gossip Girl(multi ne putem regasi in el.)Un super serial

4. Lost
5game of Thrones

...cam la astea m-am uitat.Recomand pe proprie raspundere sa te uiti la Prison Break, Dr house, Gossip Girl.

14 răspunsuri:
| irbis a răspuns:

Cateva seriale care mi-au placut sunt Stargate SG1, Star Trek TNG, Farscape, Andromeda, House MD, Castle.
Filme bune sunt Pirates of the Caribbean (toate 4), Equilibrium, Slipstream, V for Vendetta, 10 items or less, Constantine, Kara no Kyoukai, Hoshi No Koe, Jin-Roh - The Wolf Brigade, Ghost in the Shell, filmele de la studio Ghibli.
Seriale nu prea mai stiu care mai sunt (stiu anime, multe anime). Filme mai sunt destule. Spre deosebire de filmele si serialele arhicunoscute si care sunt la moda acum pe care le mentioneaza majoritatea raspunsurilor, unele din cele pe care ti le-am spus eu sunt mai vechi, dar tot bune, iar ultimele filme din lista sunt anime (sunt foarte bune).

| irbis a răspuns:

Cateva seriale care mi-au placut sunt Stargate SG1, Star Trek TNG, Farscape, Andromeda, House MD, Castle.
Filme bune sunt Pirates of the Caribbean (toate 4), Equilibrium, Slipstream, V for Vendetta, 10 items or less, Constantine, Kara no Kyoukai, Hoshi No Koe, Jin-Roh - The Wolf Brigade, Ghost in the Shell, filmele de la studio Ghibli.
Seriale nu prea mai stiu care mai sunt (stiu anime, multe anime). Filme mai sunt destule. Spre deosebire de filmele si serialele arhicunoscute si care sunt la moda acum pe care le mentioneaza majoritatea raspunsurilor, unele din cele pe care ti le-am spus eu sunt mai vechi, dar tot bune, iar ultimele filme din lista sunt anime (sunt foarte bune).
P.S. Cum adica cel mai logic raspuns primeste funda?

| Sweete explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.Toate filmele cred ca sunt geniale. Băă_Alecsu_1994 a primit FuNdOiU^, si restul veti primi voturi.
Pooop:*:*:*

| Alecsuuuuu a răspuns (pentru Sweete):

Mersi :*

| Sweete explică (pentru Alecsuuuuu):

Pentru nimic.Filmele pe care mi le-ai zis sunt geniale.
pupii:*

| Denis777 a răspuns:

Hellsing e o animatie foarte interesanta e vorba despre o organizatie care la capturat pe Dracula devenind arma lor secreta si lupta impotriva vampirilor oricum e mai interesant decat spun eu

| irbis a răspuns (pentru Denis777):

! AI DAT UN SPOILER! Nu se afla identitatea lui Alucard decat la sfarsit! Pana atunci identitatea lui, numele lui adevarat este un mister. Ai distrus surpriza.
Inca ceva, Hellsing e un anime.
P.S. Ai auzit de Hellsing Ultimate?

| Denis777 a răspuns:

Da am auzit si l-am vazut si cu putina minte Alucard se citeste invers Dracula si ai dreptate nu m-am ganditlaughing daca ar fi avut acum o continuare fac pariu ca ar fi printre cele mai vizionate

| ONElena11 a răspuns:

The Vampire Diaries, Teen Wolf, Pretty Little Liars big grin

| AskAlex a răspuns:

Seriale:
1. Dexter
2. Breaking Bad
3. The Walking Dead
4. Lost
5. Ghost Whisperer

Filme:
1. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2.The Shawshank Redemption
3. The Avengers
4. Underworld (All)

Vizionare placutawinking

| VivianneMnt a răspuns:

Depinde si de ce genuri te intereseaza. Recomand din toata inima Sex and the City, Dr House, Grey's Anatomy, Private Practice, Gossip Girl, Ghost Whisperer, True Blood
Pentru filme, daca vrei mai usurele asa: Easy A, The confessions of a shopaholic, breakfast at Tiffany's. Dar preferatele mele sunt Vicky Cristina Barcelona, Black Swan, La vie en rose
Sper ca ti-am fost de folos :*

| Prici a răspuns:

Deci, eu am vrut de cateva saptamani sa ma apuc de serialul Ghost Whisperer
Este si pe PROTV de la 23:30 si este foarte fain:X
are parca 6 sezoane si am gasit de unde sa-l descarc complet avand doar 36Gb
Te poti uita pe youtube la cateva secvente si daca te pasioneaza thrilerele, misterul si activitatiile paranormale ai putea sa-i dai o sansawinking
Sper ca te-am ajutathappy
Funda?

| mihai1342 a răspuns:

Seriale : Oz, The Walking Dead, Game of Thrones, Lost, Dexter, The Sopranos.
- si o mini lista de filme :
Filme Comedie : Project X; Crazy, Stupid, Love; American Reunion; 21 Jump Street.
Filme Sci-Fi : District 9; Inception; John Carter; Chronicle; In Time; X-Men : First Class.
Filme Action : The Expandables; Ip Man; Ip Man 2; The Legend Is Born: Ip Man; Mission: Impossible - Ghost Protocol.
Filme Drama : Dear John; The Pianist; Seven Pounds; Gran Torino; The Help.
Filme Horror : The Grudge; Insidious; The Devil; Gin Gwai; I Saw The Devil; 30 Days of Night; 28 Days Later; 28 Weeks Later; Shutter; Silent Hill.

PS : ai intrebari? lasa mesaj dupa beep | BEEP |