Din cate am citit, in episodul urmator urmeaza sa-si recapete umanitatea, si este posibil ca in ultimul episod din sezonul 4 Elena sa ia leacul, deoarece intr-un spoiler scria ca vom afla daca sentimentele Elenei pentru Damon sunt reale(ceea ce inseamna ca nu mai este influentata de legatura dintre ea si Damon).
Si nu exista vreo modalitate de a viziona episoadele inainte ca acestea sa fie difuzate.Cel mai devreme le poti vedea live, dar calitatea streamurilor este proasta, plus ca trebuie sa stai prin zeci de reclama una la fiecare 2 minute
Iti spun eu sigur, Julie Plec a afirmat ca pana la finalul sezonul adica pisodul 23, si-o va recapata
Nu ai de unde sa stii. Episoadele apar in america in fiecare joi seara.Serialul nu este terminat sa poti sti finalul. Urmareste serialul si vei afla.
Eu asa sper ca acum a devenit asa diabolica si nesuferita zici ca este katherine
Episoadele nu le poti vedea inainte.dar nu stiu daca Elena isai v-a recupara umanitatea ..eu as vrea ..este foarte trist cand vezi cum a ajuns : fara sentimente
Funda?
Stiu. Si eu abia astept Sto arrivando! Vad ce se va intampla si nu mai pot de nerabdare, si am intrebat deoarece am vazut nij poze cu ea din ep urmatoare in care era trista si abia astept:d
~♥~ Episoadele nu le poti vedea inainte doarece nu sunt aparute nici unde dar le poti urmari cand apare PeTeava acolo sunt si substitrate sau se gasesc si pe YT dara fara substitrare
~♥~ Pai da Elena isi va recapata umanitatea dupa ce va vorbi cu Katherine. Elena ii va spune cateva lucruri urate lui Katjerine iar ea se enerveaza si lasa usa de la celula Elenei deschisa. Apoi Elena fuge in padure unde apare Matt. Elena il musca iar apoi apara Damon si Stefen si iar Damon ii suceste gatul lui Matt facand-o pe Elena sa creada ca la omorat.Asa ea isi recapata sentimentele.Primul fiind durerea apoi fericire.
~♥~ Episoadele le poti vedea PeTeava cu substitrare
~♥~ Funda?
LifeIsNotPerfect întreabă:
ScreamingSoul întreabă: