Buna!
The others
Unfriended
The babadook
Room 1408
Hide and seek
The orphan
Case 39
Sinister (1, 2)
Insidious (1, 2,3)
Casa celor 13 fantome
The haunting
Haunting in coneticout
The counjouring
Annabelle
Dead Silence
Sleepy Hollow
The grudge
The ring
the exorcist
The excorcism of Emily rose
The rite
House of wax
when a stranger calls
Evil dead
nightmare on elm street
From hell
Majoritatea le-am vazut, dar am sa le incerc si pe celelalte. Multumesc frumos
Pe care nu le-ai vazut din lista mea? Chiar sunt curioasa
Multumesc, e bun site-ul
Voi adauga filme din toate genuriile
Insidious 3 (2015),The Canal (2014),The Babadook (2014),Altar (2014),Grace (2014),The Enfield Haunting (2015-miniserie/3 ep.), Residue (2015),It Follows (2014)
Insidious am vazut toate cele 3 parti, the babadook si haunting la fel. Multumesc
Wrong turn 1, 2, 3, 4, 5,6
The Hills Have Eyes 1, 2
Vineri 13
Leprechaun:Origins
Backcountry
Jeepers Creepers 1, 2
The Breed
Vacancy 1, 2
Rest Stop 1, 2
Haunting of Whaley house
House of dust
House on haunted hill 1, 2
Haunt
Paranormal activity 1, 2, 3, 4, 5
The Conjuring
Annabelle
Exorcism of Emily Rose
Exeter
Demonic
Silent hill 1, 2. Vizionare placuta!
La fel si la tine, majoritatea le stiu, dar multumesc. Pwp
Mi-am mai adus aminte unul : Abandoned Mine. Uita-te pe site-ul zfilme pentru mai multe.
The Intruders! Am inceput sa ma uit aseara la el, n-am reusit sa vad o ora, eram frant, dar era bunicel filmu, e aparut anul asta, asa ce destul de nou
Urmeaza cam acelasi tipar, cumpara o casa veche si unde am ramas eu incepe sa aiba suspiciuni ca ar mai fi cineva pe acolo...
Ai vazut Martyrs, The Others, The shrine, Devil's Diary, The eye? Astea-s mai in umbra, dar bune...
O sa ma uit, multumesc. The others si the eye le-am vazut. O sa le incerc si pe celelalte.
Mi-am mai adus aminte si de The uninvited, Mirrors, Fingerprints, Excision, Let me in, Shrooms, American Mary, Oculus, White noise, Gothika, Unfriended. Cam multe
Demonul zapezii, e un film super frumos, mie mi-a placut foarte mult sau Misterele casei bantuite, e un film bazat pe fapte reale, asa am auzit. Vizionare placuta :*
Le-am vazut, mi-au placut foarte mult. Multumesc
L-am vazut. A fost super
anonim_4396 întreabă: