| DenIsa_Deny_1996 a întrebat:

Heiii imi puteti spune si mie niste filme bunee?happy
P.S: Sa nu fie de groazabig grin ar fi bun si un Sf.

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Fără SF, dar bune: Cidade de Deus (2002), The World’s Fastest Indian (2006), The Ledge (2011), The Hurricane (1999), Le renard et l'enfant (2007)...

| michelia a răspuns:

Un S.F. foarte bun, captivant, cu Tom Cruise:
Minority Report
http://www.imdb.com/title/tt0181689/

sau Gattaca, tot SF, dar e si romantic,
cu Uma Thurman si Ethan Hawke
http://www.imdb.com/title/tt0119177/

| BlackRaven45 a răspuns:

| ChrisNemo a răspuns:

Draga Denisa, daca vrei sa te uiti la ceva SF, iti recomand " The butterfly effect" un film exceptional atat prin premisa cat si prin plot. De asemenea daca te intereseaza un SF cu extraterestii iti recomand "District 9" un film briliant. Also, daca esti interesata de ceva care contine si putina romanta iti recomanda unul dintre filmele mele preferate " Eternal Sunshine Of The Spotless Mind" o capodopera in adevaratul sens al cuvantului.Si ti-as recomanda sa urmaresti si filmul meu preferat, un film psihologic care necesita atentie totala si care necesita 2-3 vizionari cel putin ca sa intelegi doar despre ce este vorba(filozofie filmului este un mister si pentru mine care l-am vizionat de cel putin 5 ori)iti recomand "Mr.Nobody",un film care te lasa masca.Nu am spus despre ce este vorba in fiecare film ptc sunt filme geniale si descrierea firului narativ ar fi o irosire a filmului asa ca te invit sa le urmaresti cu incredere. Daca mai ai si alt intrebari despre filme, fara sa ma laud, poti apela la mine.

| michelia a răspuns (pentru ChrisNemo):

Excelente recomandarile tale S.F.
Pentru mine " Mr. Nobody" a ramas un mister, mi s-a parut halucinant.

| ChrisNemo a răspuns (pentru michelia):

Este intr-adevar, un film foarte incarcat la nivel psihologic.Ar fii exceptional daca as avea ocazia sa cunosc mintea care a creat aceasta capodopera dar... asta e!

Întrebări similare