| Adelina1905 a întrebat:

Heiii TPU! Cine se uita la Pariu cu viata? imi puteti spune si mie daca Criss si Vlad sunt impeuna si in realitate?

10 răspunsuri:
| epurel a răspuns:

Nu mai aberati airea, Vlad a declarat ca e homosexual zilele trecute, si pe mine m-a socat. sad

| Dulcicataaa a răspuns (pentru epurel):

Ce homosezual vorbestii acolo, nu cred cai stii tu mai bine pe ei decit mine, Vlad nu e homosexual, e baiat si iubeste o fata! )) la voi toti sunt homosexuali!

| epurel a răspuns (pentru Dulcicataaa):

Vorbesc serios, a scris si pe pagina de fb., a sters imd ca a fost criticat. straight face nu vorbii aiurea daca nu stii.

| JoeTPU a răspuns:

Sunt împreună şi în realitate

| vinusipaharu a răspuns:

Da, au semnat un contract care ii obliga sa fie impreuna si in afara serialului.

| Adelina1905 explică (pentru vinusipaharu):

Cum adic ii obliga sa fie impreuna? si daca ei nu vreau?

| Crucified a răspuns (pentru vinusipaharu):

Oh, ce mă bucur când văd că doi pârţari sunt forţaţi să se iubească. Plus că "trupa" one e făcută la beţie. La fel cum e şi căcatbend.

| vinusipaharu a răspuns (pentru Adelina1905):

Sunt platiti, e o relatie falsa ca sa prosteasca copilasii din Romania care se uita la ei.

| NoNameHelpYou a răspuns:

DA sunt intro relatie si siau creat o formatie One, e foate frumos sa vezi ce bine comunica acum + ca si canta inpreuna.Cuplul perfect happy

| Dulcicataaa a răspuns:

Nimeni nu-i obliga sa fie impreuna, ei sunt impreuna pentru-ca se iubesc, si formeaza cuplu perfect! Fara parti negative, ei chiar se iubesc! )) acestai adevarul!