| Gεσяgιαηαα a întrebat:

Vreau si eu o subtitrare in romana pentru filmul Now and Then (Acum si atunci).

3 răspunsuri:
| jonydd a răspuns:

Cauta formatul care iti merge si descarca-l :D bafta Funda? http://www.allsubs.org/search-subtitle/now+and+then/

| raluca1601 a răspuns:

Ceau!happy...Intra pe "Regielive" si acolo intra la subtitrari si scrie numele filmului. Ca sa o alegi pe cea mai buna, uita-te in calculator si pe langa numele filmului ar trebui sa mai apara extensie DvDrip sau BRRip. XviD sau BRRip AC3 XViD-RemixHD etc. Iti dau exemplu la un film : nume film: Abduction. 2011 Film.BRRip AC3 XViD-RemixHD si am cautat subtritrarea sa aiba aceeasi extensie, adica asa: Abduction.2011.BRRip AC3 XViD-RemixHD. Acelasi nume sa aiba si subtitrarea. Iar daca nu iti apare langa numele filmului una din extensiile alea(sau altele) ia pe incercate si vezi care subtitrare se potriveste(alege pe cea care are mai multe voturi si stelute, daca nu ai extensie sa poti cauta). Sau daca ai extensie la film si nu gasesti subtitrare la fel, ia tot subtitrarea care are cele mai multe stelute si voturi si daca nu se potriveste, da jos la subtitrari pana vezi ca se potriveste cu filmu. Sper ca te-am ajutat! Funda?big grin