Bona mea e un vampir incepe sambata si duminica.Sambata de obicei sunt episoade noi, dar acum nu stiu ce au si le dau pe alea mai vechi. Duminica de obicei sunt alte episoade dar nu noi.Nu stiu sincer cum se numeste melodia. FUNDA?
Hello.
Melodia se numeste
She s the Girl Next Door
Iar link-ul il ai aici :
http://www.youtube.com/watch?v=981-CeFF1Hw
=3
Fundiță?
Te rog; o3
Am o intrebare pentru tine : Tu te uiti la filme de groaza, cu vampiri, cu monstri, si alte chesti d'astea? Cred ca da, si na', acum daca gandim logic, nici ele nu exista , si nu sunt pentru copii mici, si nici pentru cei mari. Eu nu ma uit la acest serial, da' nu pentru ca "este pentru copii mici " ci pentru ca nu am timp, si cate odata mai uit de el .
Da stiu,normal ca mai ma uit la filme de groaza, dar asta cei, nu sperie niciun copil de 5 ani,cica de groaza, si mai vine cu titlu asta de,, bona" ce inseamna dadaca pentru copii(in special cei mici) asa ca e de tot rahatu serialu doar cand ii vad titlu nu mai am nevoie si sa sil vad
Ma sincera sa fiu, cred ca sperie un copil mic de 5 ani [ ex: verisorul meu ]. Da, dar am mai vazut eu filme de groaza care se numesc, ceva gen : Little girl. Bona ei era o nebuna, o criminala, a omorat-o, iar copila de atunci ii face viata un calvar, bine stii cu momente d'astea x_x. Bine, acum sincera sa fiu Bona mea e un vampir nu suna chiar atat de infricosator, de aceea este pe Disney, dar unora le plac astfel de seriale. Nu stiu ce sa mai zic, in fine . Deja am lungit vorba .
Eu ma uit pentru ca imi place si nu pentru ca e de groaza! Ai o problema cu asta?
Nu, nu am nicio problema, si nu comentam pentru tine . Am zis doar ca nu este de groaza . Ce, am spus altceva, am spus cumva sa nu mai te uiti pentru ca nu e de groaza, si eu nu stiu?!
Si dc vb in numele mew?
SoNevable întreabă: