| Bianchxoxo a întrebat:

Hello friends!

Am si eu o intrebare pentru.voi. Este pe AXN un fel de intr-o al unei melodii, cand prezinta sezonul 2 din Scorpions si inca cateva seriale. Ideea e ca nu gasesc melodia aceea si imi place mult. E antrenanta si o canta o tipa. Nu stiu decat ca la inceput zice ceva cu fast la finalul primului vers, apoi urmeaza versul final gonne make your last chance si face acel sunet de "uuuuu" cand ridica tonalitatea de parca ar tipa si melodia e ritmata sacadat asa. Care ma poate ajuta ofer fundita! Va multumesc omuleti frumosi! O zi minunata in ciuda vremii.

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Salut! Eu am intrebat despre o piesa la PrimaTv, care, ca si in cazul tau, era folosita tot intr-un promo tv. Eu ti-am oferit o solutie personal testata. Si am descoperit oameni de treaba, care mi-au recomandat si alte compozitii muzicale pe acelasi gen. Nu e gresit sa intrebi, de aceea si-au facut adresa de mail. happy Si la TVR am gasit deschidere, prin urmare nu cred ca AXN Romania va face exceptie. Curaj, caci nu se stie niciodata! happy

8 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Solutiile sunt atat de simple, dar ne place sa o luam pe ocolite.
Intreba direct sursa. Vezi ca exista si pagina oficiala de Facebook.

https://www.axn.ro/contactati-ne

| Bianchxoxo explică (pentru dannyel86):

Nu pot deranja un intreg arsenal de oameni pentru.o melodie pur si simplu. As parea stupida in fata lor. Era o intrebare doar. Si am cautat-o si pe Youtube si pe Facebook si pe Google in orice mod posibil. Nu am de gand sa deranjez oamenii cu ceva atat de nesemnificant pentru.ei. Multumesc oricum!

| Bianchxoxo explică (pentru dannyel86):

Am sa intreb si eu ce sa fac. Doar ca cu asa exprimare, neavand detalii concrete ma gandeam ca ma face echipa nebuna! Mersi mult!

| dannyel86 a răspuns (pentru Bianchxoxo):

Salut! Eu am intrebat despre o piesa la PrimaTv, care, ca si in cazul tau, era folosita tot intr-un promo tv. Eu ti-am oferit o solutie personal testata. Si am descoperit oameni de treaba, care mi-au recomandat si alte compozitii muzicale pe acelasi gen. Nu e gresit sa intrebi, de aceea si-au facut adresa de mail. happy Si la TVR am gasit deschidere, prin urmare nu cred ca AXN Romania va face exceptie. Curaj, caci nu se stie niciodata! happy

| Bianchxoxo explică (pentru Sn4k3):

Nu este nici una dintre cele doua de mai sus. Am specificat ca o canta o tipa. Dar multumesc, oricum!

| Sn4k3 a răspuns:

"This Is How It's Meant To Be" - Emily Barker
Asta e melodia, caut-o pe Youtube, dar nu cred ca o sa o gasesti ca in promo, deoarece varianta aia e facut special pentru el.

| Bianchxoxo explică (pentru Sn4k3):

Melodia ta nu seamana deloc cu cea din promo, dar e posibil sa ai dreptate si sa fie special facuta cum e melodia din reclama Fagaras Baton. Mersi oricum!

| Sn4k3 a răspuns (pentru Bianchxoxo):

Https://www.youtube.com/watch?v=2geUnyeNSNo credeam ca din asta.