| Smilee17 a întrebat:

Hello guyz!batting eyelashes. Ce credeţi despre noul episod din Pretty Little Liars? Până la urmă Toby e sau nu un bad boy? :-s. Mie una mi s-a parut hiper'complicat episodul, si 'prietenia' dintre Jason si Mona e creepy. Plus, faza cu Toby si omul de serviciu, a fost si ea ciudata. Daca ati fost atenti, s-a vazut ca Toby i-a facut semn sa le lase pe fete sa plece. straight face. Voi ce credeti? big grin

7 răspunsuri:
| greysfan a răspuns:

Eu cred ca Toby e de partea fetelor, dar e dubioasa partea cu tatal Ariei :-s nu stiu de ce dar cred ca el a omorat-o pe Alison straight face

| Smilee17 explică (pentru greysfan):

De acord cu tine. Am uitat sa mentionez partea cu tatal Ariei big grin.

| Craftt a răspuns:

A apărut deja? Revin diseară dacă nu uit cu o părere.

| Smilee17 explică (pentru Craftt):

Da, a aparut. Astept parerea ta. happy

| Craftt a răspuns (pentru Smilee17):

Mă aşteptam la ceva mai spectaculos după atâta aşteptare, episodul a fost ok, şi totuşi care e legătura dintre Jason şi Mona? A omorât-o tatăl Ariei pe Alison? De ce Tobi are 2 "feţe"?

| Smilee17 explică (pentru Craftt):

Mda, cam asta a fost si reactia mea laughing. Pai, faza cu Jason si Mona e totally awkward straight face. Iar la ultimele doua intrebari ale tale, caut si eu raspuns :-s. Cel mai tare ma macina chestia cu Toby. E ciudat, dupa un sezon de good guy devine unul dintre ceilalti A. straight face. Si in ce-l priveste pe tatal Ariei, e chiar dubioasa treaba thinking Cine stie cum se vor mai complica lucrurile si ce 'nebuneala' o mai fi oh go on.

| Craftt a răspuns (pentru Smilee17):

Eh, vedem noi happy.