anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hellohappy

Pentru cei care urmaresc serialul/telenovela "Clase 406", ce legatura au Jessica[Anahi] si prof Santiago?[nu l'am mai urmarit demult si nu inteleg straight face big grin]

Funditssa happy!

Răspuns Câştigător
| PlayingWithABROKENSmile a răspuns:

Well...
Santiago a fost profesor la scoala unde invata Jessica.Ea s-a indragostit de el si a devenit putin obsedata... apoi Jessica l-a facut pe Santiago sa se culce cu ea[probabil era beat,asta nu stiu prea bine:d]. Dupa sotia lui a aflat 'de mica aventura' pe care o aveau cei doi, s-a enervat, a facut o criza...in momentul ila Santiago o tinea iar ea 'se batea' si a 'zburat' prin geamul din spate, si a murit.:d.El a petrecut cativa ani in inchisoare si Jessica continua sa minta ca el a violat-o. :d
e tot ce stiu, sper ca ti.am fost de folos. :d
bye

2 răspunsuri:
| Selenne a răspuns:

Jessica nu Nadia!

| 亞歷Алекс a răspuns:

Pai santiago si profesoara s-au dus la un restaurant acolo a ''luat-o valul '' si a cam baut 2 sticle de vin apoi santiago a dus-o acasa la el!
Pentru ca nua vea unde sa se culce si ea era beata tongue s-a culcat cu ea in pat apoi cand s-a trezit dimineata ea a crezut ca au facut ceva amandoi imprteuna si santiogo crede ca ea este suparata pe el pentru ca au dormit in preuna dar el nu stie ca ea zice ca au facut ''prostioare''' impreuna nefiin asa happy