| elenutzarouzz a întrebat:

Hello!
va place twiling saga breaking down? ce credeti ca se va intampla in partea 1 dar in partea 2?

dau funda!

Răspuns Câştigător
| Buuff a răspuns:

Pai mie mi-a placut seria twilight.si nu cred ce se va intampla stiu.am citit cartea. toata si pentru partea 21 si pentru partea 2.
ce sa se'ntample.bella se marita cu edward.el accepta sa se culce cu ea.ea ramane insarcinata.trece prin chinuri groaznice entru ca bebelusu are nevoie de sange ea trebuie sa bea sange ca om si bebelusu creste foarte repede.i se rup coaste oase pentru cao chinuie prea mult si ea tot nu vrea sa faca avort.cand se naste edward o transforma pentru a nu muri. si toti varcolacii in afara de jacob vor sa o omoare pe bella pentru a nu naste fetita happy. naste o fetita penume reneesme de care jacob varcolacul se indragosteste. si asa se termina prima parte. iar in a 2-a cea din anuu viitor bella isi observa puterea si vin volturi sa o omoare pe reneesme dar nu reusesc pentur ca se unesc toti vampirii lumii si se termina cu fericirea lor vesnica happy o sa vezi tu in filmehappy

8 răspunsuri:
| ralucaralu a răspuns:

Cred ca va fi ca si cartea. Abia astept!

| Λndrei a răspuns:

Cuma dica ma intrebi daca-mi place un film ce abia urmeaza sa-l vad?

| elenutzarouzz explică (pentru Λndrei):

Si ce trebuie sa raz asa

| Λndrei a răspuns (pentru elenutzarouzz):

De unde sti sau ce te face sa crezi ca am ras?

| elenutzarouzz explică (pentru Λndrei):

Asa... am intrebat doar

M-ai intrebat in legatura cu modul in care ras fapt ce ma face sa deduc ca stii ca am ras laughing
Ok te las, nu te supara pe mine.

M-ai intrebat in legatura cu modul in care am ras fapt ce ma face sa deduc ca stii ca am ras laughing
Ok te las, nu te supara pe mine.

| Deiysucza a răspuns:

Sigur o sa-mi placa filmeulaughing
in prima parte este doar casatoria si abia in a doua parte vor merge in luna de miere si vor face un copil(intelegi ce vreau sa zic)si tot in a doua parte Bella o sa fie transformata in vampir (cred ca de Edward) dar si cu casatoria o sa fie in continuare prietena cu Jacob...imi dai funditapuppy dog eyes