| ancuta286 a întrebat:

Helloo FUNDAAA.
Vreaau un abonament de Netflix daar am 15 ani si practic depind de cardul mamei. Si ea nu vrea cu pretextul ca o sa stau non stop pe netlflix. Stiti cumva cum as putea sa o conving?

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ii spui ca atunci cand i se pre ca stai prea mult sa iti opreasca abonamentu

| ancuta286 explică (pentru Adry05):

I-am zis. Nu crede

| Adry05 a răspuns (pentru ancuta286):

Pai ce sa creada? pur si simplu iti opreste abonamentu, nu e nimic de crezut aicilaughing))

| ancuta286 explică (pentru Adry05):

Mda...nu o cunosti pe mama?

| ℓαυяα a răspuns:

Poți sa îți faci un cont de Netflix impreuna cu alte 3 persoane (sau mai putine in funcție de abonament). Dacă gasesti alte persoane care vor și una e majora, poate plăti acea persoana cu cardul și restul ii dați Cash partea voastra.

| marinaru777 a răspuns:

Cel mai bine vorbesti cu un prieten care are abonament sau poate face si platiti amandoi, merg 4 utilizatori pe cel de 12 euro

| CarcotasulVesel a răspuns:

Gaseste un prieten cu, card si platestei lui, cash
da telefon la banci si intreaba daca poti sa iti faci card la 15... am impresia ca poti

Răspuns utilizator avertizat
| andy62 a răspuns:

Spune-i mamei ca ai sa inveti foarte bine, daca iti face abonament pe Netflix

| G6rv6r a răspuns:

Nu-ți trebuie Netflix le găsești pe bet
Pentru filme : voxfilmeonline
Pentru seriale:
Fsonline

| ancuta286 explică (pentru G6rv6r):

Am pus o intrebare despre Netflix anume..pe siteurile mentionate sunt pur si simplu atacata de publicitati si ma baga in tot felul de site-uri la un singur click. Uneori merg, uneori se deschide o pagina straina nemailasandu-ma sa vizionez filmul. +greu gasesc ceva cu subtitrari bune. Deci prefer sa platesc 50 de lei pe luna si sa vizionez continut de calitate in loc sa imi scot peri albi cu siteurile de pe. google.