Buna
Eu nu l-am vazut..si cand nu il vad ma uit dupa comm..si parerile altora..si uite ce sp lumea:
Il ador. Sincer. unde ati mai vazut o astfel de poveste?
-Este ceva cu totul nou, numai bun de vizionat.
-Surprinzator de frumos acest serial iar actritele sunt alese foarte bine nu numai prin faptul ca sunt frumoase.Merita vizionat.
-Cred ca e singurul serial, care la final ma lasa cu o multime de intrebari si imi zic "Hai ma! Tocmai acum e gata?!"...Este foarte captivant, si acest misterios personaj "-A", incepe sa ma enerveze, Gosh trebuie sa aflu cine e, oricum oricine ar fi, nu m-as fi gandit la el/ea
-Nu mi s-au parut cine stie ce primele episoade dar acum chiar imi place foarte mult. povestea mi se pare interesanta iar pe masura ce inainteaza devine tot mai bun...e adevarat ca mai are si niste faze exagerate dar pot fi trecute cu vederea, imi plac actritele, mi se par destul de potrivite, ma bucur ca s-a confirmat si al doilea sezon si sper sa nu ajunga un esec.
-Un serial foarte interesant si captivant. Nu credeam ca o sa ajunga sa imi placa atat de mult. Contine mistere, drama, povesti de dragoste, prietenie, ura, dezamagiri si toata ingredientele din viata reala.
Actritele se descurca bine in rolurile interpretate.
La cat mai multe serii si mult succes in continuare.
Majoritatea parerilor sunt pozitive
Sper sa te ajute mai mult decat singura mea parere, asa vezi ce cred mai multi
Eu am vazut vreo 2 sezoane dar m-a plictisit la un moment dat. E prea tras de par, parerea mea.
Ce seriale ti-as recomanda:
The vampire diaries
One tree hill
The secret circle
Teen wolf
Buna! Eu am vazut toate episoadele din pll(pretty little liars) si chiar se merita sa il vezi >Te tine in suspans si lucrurile iau mereu o intorsatura neasteptata de exemplu m-am uitat la ultimul episod 12 de la sezonul 3 si cand am vazut o chestie la sfarsit am ramas cu gura cascata cel puti 10 min dupa aceea abia astept sa vad si in continuare. Sper sa te uiti si tu si sa iti placa la fel de mult cum imi place si mie iar daca nu iti place uite la ce serialele m-am m-ai uitata sau inca le urmaresc:The vampire diaries, Charmed, The secret circle, One tree hill, Friends, Supernatural, Ghost whisperer, Gossip Girl....si cam atat sper ca nu am uitata nimic! Vizionare placuta!
Eu am inceput sa il vizionez, si de la primul episod m-a atras povestea. Apoi am zis sa m-a mai uit macar la un episod, si dupa ce am vazut episodul 2 nu m-am mai putut opri adica e foarte mult mister...sunt la episodul 5, sezon 2 si imi place foarte mult...ar trebui sa te mai uiti macar la un episod, poate iti va placea, pe mine m-a impresionat foarte mult povestea lui Toby Cavanaugh
Este superb,eu a uit,sunt la zi.E supeeer, si e misterios, are si dragoste, eu ti-l recomand, nu ai sa te mai poti opri.