| UoatDăhFaac a întrebat:

Help! Va rooggg! Cine imi poate povestii si mie ce s-a intamplat saptamana asta in serialul "Iubire Ascunsa" big grin VA rooggg povestiti-mi puppy dog eyes! Fundisa big grin

Răspuns Câştigător
| Yoคna a răspuns:

Buna pai a fost asa : era nunta lui Nihal si Behlul, Bihter incerca sa spuna totul lumii ( adevarul despre Behlul si ea) Behlul o ruga sa nu spuna adevarul...iar Adnan s-a dus la Besir si l-a rugat sa ii spuna adevarul despre ea si Behlul...el i-a spus ca a fost seara intr-o livada curte nu stiu ce era, i-a vazut sarutandu-se,Apoi Behlul s-a dus la Bihter in camera, ea avea ascuns la spate un pistol l-a pus in inima a venit Adnan si Nihal si atunci Bihter s-a omorat Nihal a fost ranita grav. Besir a murit dupa aia, la fel Bihter.Behlul s-a dus dus la mormantul ei, incepu sa planga.Nihal si-a revenit, ea impreuna cu Adnan fratele ei, invatatoarea s-au mutat la alta casa. SFARSIT! scuze daca am repetat de prea multe ori acelasi cuvant.

3 răspunsuri:
| Yoคna a răspuns:

Funda plzz?

| UoatDăhFaac explică:

OMG :O A murit Bihterrrrrrrrrr :O:O:O crying crying omg crying( Da Ai fundisa...pfuaii nu pot sa cred...angry si mai este serialul nu? mai sunt episoade.

| Baby_9501 a răspuns:

Nu mai sunt episoade asta a fost ultimu...te rog fundisa:X?