| doolb4naeco a întrebat:

Hey. Acum mult timp am vazut un film. Era cu un grup de adolescenti plecati in vacanta cu profesorii. Erau cazati la un hotel relativ aproape de malul marii. Personajele principale sunt un baiat foarte retras, tin minte ca parca mama lui murise si fusese fortat sa mearga in excursie, si respectiv o fata care are si un fratior mai mic si ea e totodata foarte populara. Si intr-o seara, toti fug pe un vas unde se dadea o petrecere. Era noapte, venise paza de coasta sa opreasca vasul si fata nu stiu cum cade in apa. Baiatul o vede si sare dupa ea si nu stiu cum facusera rost de o barca. Se lasa in deriva si ajung pe o insula pustie... In final normal ca ajung sa se indragosteasca si dupa cateva luni un elicopter ii gaseste si salveaza. La intoarcere fata era asteptata de o groaza de luma, el nu. Filmul se termina la o petrecere cred ca organizata in cinstea reintoarcerii fetei acasa si baiatul vine si el, dar nu intra ci o asteapta in ploaie, pe o terasa. Ea il vede, vine la ea, si happy end. Am cautat filmul o groaza, nu l-am gasit, poate l-a mai vazut cineva nu stiu. Dau funda celui ce spune numele filmului la care ma refer. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| faramatania a răspuns:

Filmul este:Blue Lagoon: The Awakening (2012)
http://www.cinemagia.ro/filme/blue-lagoon-the-awakening-578007/

| doolb4naeco explică (pentru faramatania):

Multumesc foarte mult!

| faramatania a răspuns (pentru doolb4naeco):

Cu plăcere, mulțumesc și eu.

4 răspunsuri:
| vass19 a răspuns:

Sunt curios si eu de acest film. astept poate stie cineva laughing

| Teica_David_1994 a răspuns:

Cast Away, The blue Lagoon, Return to the Blue Lagoon, Love Wrecked, Swept Away