The Incredibles 2, Coco, Regatul de gheață, Moana, Neînfricata, Zootopia, Regele leu, Mulan, Peter Pan, Frumoasa din pădurea adormită, Pinocchio, Țăran, Cocoșatul de la Notre-Dame, O poveste încâlcită, Pisicile aristocrate, Bolt, Bambi, Doamna și vagabondul, Cartea junglei, Alba ca Zăpada și cei șapte pitici, Hercule, Alice în țara Minunilor, Mica sirenă, Dumbo, Povestea jucătorilor, Despicable Me 3, Ferdinand, The Star, Boss Baby, Bigfoot Junior, Paddington 2, Ștrumfii 3, Familia Monstrulescu, Ninjago, Bărzoiul Richard, Godzilla, Patrula junglei, Epoca de gheață 3: Apariția dinozaurilor.
Alba ca Zapada, Dumbo, Pinocchio, Bambi, Cinderella, Lady&the tramp, 101 dalmatieni, Cartea Junglei, Aristocats
In general doar cele facute inainte de plecarea familiei Disney de la conducerea companiei (anii 60 tarziu, 70 devreme).
Toate cele recente au personaje monstruoase, glume cu tenta sexuala, istorie alterata, politica, etc. Ma rog, poti sa le bagi pe toate, dar depinde ce vrei sa invete copilul. Cele vechi promovau lucruri sanatoase.
Fretele Urs, Neinfricata, O poveste incalcita, Balerina, Cei 6 super eroi, Compania Monstrilor, Blot, Puiu Mic, Dumbo, Povestea jucariilor, Regele Leu, Raph strica tot, Deasupra tuturor, Avioane, Incredibilii
Le am vazut pe toate. Multumesc
Multumesc,dar le am vazut pe toate.
Daca ai vazut deja majoritatea de ce nu cauti pe internet ''filme de animatie Disney''. Poate gasesti unele filme nu chiar foarte populare si pe care nu le-ai vazut.
Am cautat si nu sunt decat aceleasi.
Mai exista How to train your dragon 1&2.
Este o poveste extraordinara!
Apare 3 in 2019
LisaJulie întreabă: